Ullern Håndball inviterer til digitalt årsmøte 13. mai kl 1900.

Postet av Ullern Håndball den 24. Apr 2020

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Microsoft Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020. 


Det er mange som må tenke annerledes i disse tider, og for Ullern Håndball er det viktig for videre planlegging og fremdrift å få gjennomført årsmøtet for 2020.  Vi går gjennom 2019 og de viktigste oppdateringene for året som var, men ser også fremover på budsjett og planer for 2020. 

I tillegg er det noen skifter på gang i styrets sammensetning - og det er viktig å få besluttet alt som nå må til i årsmøtet for at det nye styret nå kan etableres og starte planleggingen av sesongen som kommer. 


Meld deg på! 

Vi håper mange ønsker å orientere seg og situasjonen i et annerledes-år i Ullern Håndball (og Norge/verden forøvrig), og for fullstendig utlysning og påmelding, klikk deg videre i lenken under (Årsmøte 2020) så sendes du videre til agenda og link for påmelding. 

Les fullstendig innkalling her: Årsmøte 2020


Vennlig hilsen Styret Ullern Håndballskole uke 26 og 33 for jenter og gutter 6-12 år

Postet av Ullern Håndball den 18. Apr 2020

VELKOMMEN TIL ULLERN HÅNDBALLSKOLE I UKE 26 OG 33 FOR JENTER OG GUTTER I ALDEREN 6-12 ÅR (født 2013-2008).


Aktiviteter både innendørs og utendørs, også Beach Håndball på egen bane.

Håndballforbundets teknikkmerke. Lunsj hver dag og egen t-skjorte .


Tid/sted:

Jenter/Gutter født 2008-2013

Uke 26: 22.-26. juni (Ørakerhallen)

Uke 33: 10.-14. august (Nye Ullern flerbrukshall)

Mandag – fredag kl 0900-1500.


Hovedansvarlig er Trude Waagan og trenerne med bakgrunn i Aker TH, Haslum HK og Ullern Håndball. Kjente håndballprofiler som gjestetrenere.

Marielle Nordvang (landslagsspiller og Aker-TH) - Foto: Solfrid Therese Nordbakk


Runar Helland Åmot (tidligere Haslum-spiller, nå trener og mentaltrener i Ullern Håndball) - Foto: Tanken Bak 


Ullern følger helsemyndighetenes anbefaling i forhold til smittevern. Dersom helserådene ikke muliggjør håndballskole vil deltakeravgiften tilbakebetales. 

Deltakeravgift 2 200 kr. Det betales 500 kr ved påmelding og resterende beløp forfaller 1. juni.


Påmelding her til Ullerns Håndballskoler: 

Uke 26:

https://www.deltager.no/ullerns_handballskole_uke_26_-_2020_13042020#init 

Uke 33: 

https://www.deltager.no/ullerns_handballskole_uke_33-_2020_13042020#init  


Ullern følger helsemyndighetenes anbefaling ift smittevern. Dersom helserådenene ikke muliggjør håndballskole vil deltakeravgiften tilbakebetales. Deltakeravgift 2 200 kr. Det betales 500 kr ved påmelding og resterende beløp forfaller 1. juni.

Påmelding gjøres via Deltager.no. Det er begrenset antall plasser!


Aker Topphåndball tilbyr håndballskole for spillere 13-15 år. For påmelding, klikk her.

Aker Elitehåndballskole uke 26 og 33 - jenter & gutter født 2005-2007

Postet av Ullern Håndball den 18. Apr 2020

Aker Topphåndball arrangerer elitehåndballskole i uke 26 og i uke 33 for jenter og gutter født 2005-2007!

Vi er alle i en veldig spesiell situasjon om dagen. Fremtiden er fortsatt usikker, og mange ivrige håndballspillere trener på egenhånd om dagen uten muligheter for felles håndballøkter i hallen. Vi sender nå ut invitasjon til en veldig spennende elitehåndballskole i sommerferien, for å gi dere ekstra inspirasjon og noe å se frem til. Vi håper virkelig at det lar seg gjennomføre, men skulle det ikke være mulig så vil naturligvis alle få tilbakebetalt hele påmeldingsavgiften.


Tid/sted:

Jenter/Gutter født 2005-2007 (Ullern har håndballskole for de yngre)

Uke 26: 22.-26. juni (Ørakerhallen)

Uke 33: 10.-14. august (Nye Ullernhallen)

Mandag – fredag kl. 1300-1900


Påmelding her: 

https://www.deltager.no/aker_elitehandballskole_22062020#init 

https://www.deltager.no/aker_elitehandballskole_-_uke_33_17082020#init 


Innhold:

Er du født mellom 2005 og 2007 og har et genuint ønske om å utvikle deg som håndballspiller? Da er Aker sin elitehåndballskole stedet å være!

Vi er veldig opptatt av at hver enkelt spiller får en tett oppfølging og utvikler tekniske, taktiske, teoretiske og fysiske håndballferdigheter gjennom uken. Som de kan ta med seg tilbake til den daglige treningen i klubb. Det kommer til å bli en variert uke med både inne og uteaktiviter.

Vi kommer til å dele opp gruppene etter alder og nivå slik at vi får mest mulig homogene grupper!

Vi kommer også naturligvis til å tilpasse oss myndighetenes råd i forhold til smittevern!

Siden tidspunktet er fra kl. 13.00-19.00 blir det servert middag hver dag kl 16.30.

Instruktører

Akertrener Henrik Wilhelmsen vil ha hovedansvaret for håndballskolen, og vil være tilstede hele uken! Eliteseriespillerne til Aker vil utgjøre hovedtyngden av trenerne. I tillegg kan vi love et par spennende profiler utenifra!!

Så kvaliteten på instruktørene er meget god og de gleder seg veldig til å dele sin erfaring og kunnskap med dere gjennom uken!

Det blir naturligvis muligheter for å skrive autografer og ta bilder sammen med stjernene gjennom uken!

Foto: Amélie Ramm 


Pris og betaling:

Prisen for uken er 2.500kr. Det inkluderer middag og frukt alle dager (en dag med grilling), t-skjorte og et meget godt sportslig opplegg.

Dere melder dere på gjennom denne linken til deltager.no. Dere betaler 500kr ved påmelding også betaler dere resterende i starten av juni når vi er sikre på at uken blir gjennomført. Hvis myndighetene anbefaler oss og ikke gjennomføre, så vil dere få hele påmeldingen refundert. Så det påløper ingen risiko å melde seg på.

Påmeldingsfristen er 10.mai, men det er begrenset med plasser så «førstemann til mølla»

Utøvers klubb, spillposisjon, alder, mobil mor eller far og ønsket t-skjorte str må være med i påmeldingen.

PS! Har ditt barn allergier vi må ta hensyn til så føres dette opp i påmeldingen.


VI GLEDER OSS!Samhold og trening i "Koronaens tid"

Postet av Ullern Håndball den 12. Mar 2020

Ullerns Jenter 2006 er ett av lagene i Norge som blir berørt av at all organisert idrett nå settes på pause. For jenter som lever og ånder for håndballen ble det en stor overgang å bli "satt hjemme" uten sosialt samvær og felles treninger. Godt vi har kreative lagledere i klubben - Marielle og Marlene la en plan. 


Det er unntakstilstand i Norge nå, og med  både hjemmeskole, pause i all idrett, avlyste kamper og cuper og karantenetilstander i nabolaget, så var gode råd dyre. Hva gjør vi nå,  når vi helst ikke skal samles i større grupper - mens vi venter på at hverdagen skal normaliseres igjen? - Jo, da bruker vi digitale verktøy, finner frem mobiltelefonen og tar frem livesendingen på Facebook-gruppen til laget. Og så trener vi sammen likevel! Disse jentene lar seg ikke stoppe. 


Fokus på skadeforebyggende trening 

Laget har hatt fokus på skadeforebyggende trening hele denne sesongen, både i egen regi med engasjerte foreldretrenere en dag i uken - og videre i regi av klubben og leid treningssal på Ullern Trening en dag i uken med Beate Skorpen som ansvarlig trener. Jentene har hatt stor fremgang - og ønsker å opprettholde formen som best de kan - til håndballen igjen kan kastes i gang. 


Facebook Livesending ble løsningen

I ettermiddag var første livesending en realitet - og nå har Marielle og Marlene, Aker-spillerne som trener jentene, planlagt et opplegg for laget fremover; en fast hardøkt med Marielle og Marlene i uka - og så en ekstra økt som jentene selv får ansvaret for, på rullering, med øvelser de har øvd på og mestrer.

Med dette opplegget får laget nå to "digitale" treninger sammen i uka. Og så er det opp til jentene å finne andre måter å holde seg i form på i tillegg - uten at de skal samle alle jentene i større grupper da, nå må det trenes i mindre grupper med alle forholdsregler i mente.  Flere som har gode forslag til egentrening?

Fotos: Begge bildene er lagets egne fra TIDLIGERE treningsøkter bare så det er sagt! 

All organisert idrett settes på pause!

Postet av Ullern Håndball den 11. Mar 2020

Da kom meldingen fra Norges Idrettsforbund, med anbefaling om å stanse all organisert idrett i Oslo. Da forholder også Ullern Håndball seg til dette, og legger med det all organisert trening på hold inntil nærmere informasjon kommer.


Som vi skrev tidligere i dag har vi hele veien vært i tett dialog med bydelsoverlegen og har fulgt med på alle råd fra helsemyndighetene, Håndballforbundet og Idrettsforbundet. Tidligere i dag kom meldinger om at både Bring, Lerøy, Minirunder, Loppetasser, SPU og regionale samlinger er avlyst, i tillegg også alle seriekamper for våre lag. Nå kom også anbefalingen om å avlyse all organisert trening, og da iverksetter vi dette umiddelbart med virkning fra torsdag 12. mars. 

Vi holder dere oppdatert med informasjon så fort det foreligger nytt i saken. 

***

Les hele saken i linken eller utdrag under: 

https://www.idrettsforbundet.no/idrettskretser/oslo-idrettskrets/nyheter/anbefaler-stans-av-all-idrettslig-aktivitet-i-oslo/?fbclid=IwAR3bW1DBBcg4DFYJlz3Bn5NXHJ1YhEA5nOR9Vhb8VaD5-mGlyCPxKfFEEoo 


Oslo kommune har i dag hevet beredskapsnivået for spredning av Koronaviruset. Det er fastsatt forskrifter av betydning for Osloidretten og som all organisert idrett i Oslo bes forholde seg til.

 

Det er innført forbud mot større arrangement og krav om at bl.a. forsamlingslokaler og arenaer uten plasstildeling skal sørge for at alle til stede kan holde 1 meter avstand til andre i lokalet og på arenaområdet. For alle praktiske formål er det neppe forsvarlig å gjennomføre det meste av normal idrettsaktivitet.

Byrådet ber om at alle bedrifter, organisasjoner og innbyggere gjør det som står i sin makt for å redusere spredning av Koronaviruset. – Idretten må ta sin del av ansvaret og delta i den dugnadsinnsatsen som kommunen ber om, sier styreleder i Oslo Idrettskrets Sveinung Oftedal.

Store idrettslag som Kjelsås IL og Bækkelagets spkl har allerede innført stans av all idrettslig aktivitet og Oslo Idrettskrets ber om at alle idrettslag vurderer det samme.

Forbud mot større arrangement

Arrangører med mer enn 100 deltakere må ha eksplisitt tillatelse for gjennomføring og må søke bydelen om dette.

Det er innført generelt forbud mot alle arrangementer med mer enn 500 deltakere, både innendørs og utendørs.

Det er viktig å være klar over at uaktsom eller forsettlig overtredelse av bestemmelsene i de kommunale forskrifter er straffbart, jf. smittevernloven § 8-1.