Er du meldt inn i Ullern IF?

Postet av Ullern Håndball den 24. Feb 2020

Husk å melde inn alle håndballspillere i Ullern Idrettsforening! 


Ullern håndball har drøyt 450 registrerte medlemmer. Medlemstallet ligger til grunn for både offentlige tilskudd, tildelt halltid og muligheten for å sende treningsavgift til alle aktive spillere. 

Det er lett å glemme å melde seg inn. Kanskje tenker man at registrering i Spond er tilstrekkelig, men det er det dessverre ikke. Alle som er med i en av Ullerns idrettsgrener; fotball, bandy, basket eller håndball - må i tillegg til treningsavgift i sin gren  betale medlemskap i Ullern IF - 300 kroner pr år p.t. 

Det er familienes ansvar å sørge for innmelding - men oppmannen har en viktig oppgave med å minne på og veilede. Dette er viktig å ha på plass før ny sesong skal planlegges - halltider tildeles, osv. Vi håper dere hjelper oss med et oppdatert medlemsregister. 

Norges Idrettsforbund har nå åpnet en ny og enklere innmelding tilpasset smarttelefon.
Benytt lenken: https://medlemskap.nif.no/ eller finn linken på forsiden av hjemmesiden vår. 

Hva dekker kontingenten i Ullern IF og hvorfor betaler vi denne? 

Alle medlemmer betaler kontingent til Ullern IF. Denne bidrar til å dekke klubbens overordnede utgifter, administrasjon og drift. Man betaler kun én kontingent, uansett hvor mange idretter man deltar i. Kontingenten er p.t. kr. 300,- pr. år for enkeltmedlem. Familier kan tegne et familiemedlemskap for kr. 500 som dekker alle i familien, uansett antall.  Vil du registrere et familiemedlemskap, trenger vi minst informasjon om: navn, adresse og fødselsdato på samtlige. Kontingenten faktureres tidlig på året.  Gjennom kontingenten får man en ulykkesforsikring som gir ytelser utenfor lisensen ifm. invaliditet el. død. 

Betaling av kontingenten er en forutsetning for å delta i avdelingenes sportslige aktiviteter. 0 Kommentar

Byggearbeid - redusert atkomst til Ørakerhallen fremover

Postet av Ullern Håndball den 9. Feb 2020

I tiden fremover til skoleferie og inn i neste skoleår vil det bli noen trafikale utfordringer på vei opp til Ørakerhallen! Det anbefales å benytte andre fremkomstmidler enn bil oppover Lilleakerveien. 


Fra 10. februar utvides det fortau i Lilleakerveien. Kjørebanen forbi Lilleaker skole til atkomst Øraker skole og Ørakerhallen snevres inn til kun ett kjørefelt, og det forventes noen utfordringer med adkomst til hallen en god stund fremover. 

Parkering i Lilleakerveien vil ikke være mulig inntil byggearbeidene avsluttes i august/september 2020.


Det anbefales alle Ullerns lag og gjestelag å reise kollektivt til hallen, og har dere gode kontakter hos motstanderlagene kan det være fint å gi dem et varsel før de besøker oss.


Kollektivt til Ørakerhallen: 

Fra Lysaker stasjon: SE I GOOGLE MAPS 

Gangvei fra Bjørnsletta Tbanestasjon: SE I GOOGLE MAPS 


0 Kommentar

Full pott i 3. Bringserie-runde i Bergen!

Postet av Ullern Håndball den 9. Feb 2020

Denne helgen gikk 3. runde i Bringserien av stabelen for Ullerns Jenter 16, og det ble full pott i Bergen for jentene igjen! Dette er den landsomfattende serien for Jenter og Gutter 16 år som har 5 innledende runder før sluttspill i mai. Etter å ha avgitt kun ett poeng hittil i runde 1 og 2 tok vi like godt med oss full pott hjem igjen søndag kveld. 


Jentene spilte 2 kamper i denne runden:

- Ullern- Stabæk 21-17 og
- Ullern - Bønes 26-22.

Hannah Gåsvær ble kåret til banens beste i begge kampene - og dunket inn ikke mindre enn 14 mål mot Bønes! 

Det grønne kortet!
Også denne runden fikk vi med oss det grønne kortet, og vi samler stadig flere poeng i kampen om gavekortet på  kroner 10 000,- som deles ut til slutt til ett jente- og ett guttelag med flest poeng! Denne gangen var det Eline Kiste Håland som fikk premiert innsatsen som den beste lagspilleren i god fair play-ånd. 

Ullerns store heiagjeng som hadde tatt turen over fjellet fikk skryt for sin innsats på tribunen, med heiarop som runget i hallen gjennom begge kampene. Det ryktes om puls på 140.   

Om en måned er det fjerde Bringhelg i Kristiansund, hvor vi skal møte Nordbygda, Kristiansund og Larvik Turn. Deretter avsluttes de fem innledende Bring-rundene  på Jessheim i slutten av april. Vi skal ikke ta noe på forskudd, men det begynner jo å se lovende ut for sluttspill i mai! 

  Foto: Tove Kiste/J16


0 Kommentar

Powered by: Bloc