Ullerns Håndballskole i uke 26 og uke 33

Postet av Ullern Håndball den 26. Mar 2019

Ullern Håndball har gleden av å invitere alle gutter og jenter i alderen 6-13 år (født 2012-2005) til Ullerns populære håndballskole som går mandag til fredag i både uke 26 og uke 33. Skoleferiens første og siste ferieuke. 

Sportslig opplegg: 

- Sommerskolen ledes av sportslig ansvarlig for Ullerns yngre spillere, Trude Waagan. I tillegg kommer det trenere fra Aker Topphåndball, Haskum Håndballklubb og Ullern Håndball. 

- Det settes sammen grupper tilpasset ulike alderstrinn slik at spillerne får utfordringer uansett ferdighetsnivå. Det er stort fokus på kvalitet i øktene samtidig som det skal være gøy!

- Det vil også være økter utendørs, og beachbanen, musikk og masse sol er bestilt.

- Håndballens teknikkmerke deles ut etter endt uke. 

- Spillerne får morsomme og varierte dager sammen med gutter og jenter fra ulike naboklubber. 


Øktene vil foregå i Ørakerhallen i uke 26 og på Ullern Videregående skole i uke 33. 

Ta med ball, innesko, drikkeflaske og godt humør. Klær etter vær, ekstra sokker til beachbanen er lurt,. 


Påmelding gjøres i disse linkene for hhv. uke 26 og uke 33: 

https://www.deltager.no/ullern_handballskole_uke_26_24062019

https://www.deltager.no/ullerns_handballskole_uke_33_-


Vær tidlig ute - først til mølla gjelder! 0 Kommentar

5 Ullern 2003-jenter til bylagsturnering

Postet av Ullern Håndball den 15. Mar 2019


Jenter 2003 i bylagsturnering for 15-åringer i Stavanger i helgen!

Fra 15.-17. mars går bylagsturneringen for lag født i 2003 av stabelen i Stavanger. I 2018 vant Kristiansand gutteklassen og Stavanger jenteklassen, og i år skal våre jenter være med å kjempe om seier på vegne av 3 av 3 lag som stiller fra Region Øst. 

Dette er 16. året med bylagsturnering, der det settes sammen bylag for hver region med spillere fra alle regioner i hele landet. Det er en ære å bli plukket ut til turneringen, og Ullern stiller "mannsterkt" i årets turnering!

Ullern har med 5 deltagere, og er representert på alle tre lagene i Region Øst: Nora Zorgati og Martine Mork spiller for Lillestrøm, Emilie Nygård Hellebust og Tora Tande Elton spiller for Oslo-laget og Lea Boye Lie spiller for Fredrikstadlaget. Hanna Gåsvær skulle også vært med, men måtte dessverre stå over pga. en skade. 

Vi ønsker masse lykke til - og skal følge med dere utover helgen! Heia Region Øst!!


Her kan du lese mer og se oversikt over alle lagene som deltar: 

https://www.handball.no/regioner/region-ost/nyheter-ro/2019/03/bylagsturneringen-2019/?fbclid=IwAR2MKw3uwL4qQf7HnVPl29j8ndAuuTudAefIH5TWvJhVgBf6_DlsJ6QcBd0Foto: Ullern Håndball


0 Kommentar

Jenter 2002 er vinnere av sin avdeling i Bringserien!

Postet av Ullern Håndball den 3. Mar 2019

Jenter 2002 er vinnere av Bring-serien avd. 04 2018/2019, og er med det ett av 12 lag som går videre til nasjonalt sluttspill neste måned!


Det er bare å ta av seg hatten og bøye seg i støvet for det disse jentene og trenere/støtteapparat har prestert i årets Bringserie!

Hør bare:
- 17 kamper totalt i 5 Bringrunder, 15 seiere, 1 uavgjort og 1 tap.
- 27 jenter har spilt Bring-kvalifisering og Bringrundene, 4 av disse var lånt inn fra 2003-laget vårt, og ALLE utespillerne har scoret mål ila. runden! Det sier mye om bredden i laget!
- Våre jenter slapp inn færrest mål av samtlige lag i serien, noe som sier mye om både ekstremt gode målvaktprestasjoner og et kompromissløst forsvar!
- Og så vidt vi vet er dette første gang ett av våre 16-årslag har kvalifisert seg til til den nasjonale serien!

Gratulerer så mye til alle sammen, og masse lykke til med semifinale i Stangehallen om en måneds tid! Vi er skikkelig stolte over hva dere har fått til, og gleder oss til å følge med dere!


Om Bringserien: 

Bringserien Jenter 16 vil arrangeres med 60 deltakende lag som fordeles i 4 avdelinger med 15 lag i hver avdeling. Disse spiller seriespill over fem runder og de tre best plasserte lagene i hver avdeling etter endt seriespill går til nasjonalt sluttspill.


0 Kommentar

Ny Loppetassen-runde i Ørakerhallen 16. mars

Postet av Ullern Håndball den 3. Mar 2019

Lørdag 16. mars har vi en ny Loppetassen-runde for våre aller yngste lag - født i 2011 og 2012. Her møtes naboklubbene våre til kamptrening og sosialt samvær i Ørakerhallen en hel dag - full av aktivitet! 


Loppetassen er ingen spøk! Det er innmarsj 2 ganger i løpet av dagen, hvor alle lagene presenteres og turneringen settes i gang. Her spilles det kamper på 1x15 minutter på 2 baner hele dagen. 

Loppetassen spilles med 4 spillere pr. lag - hvor målvakt også er med i angrep, slik at det "angripende" lag har overskudd på 1 spiller mot forsvarende lag. Vi har våre yngste dommere på banen for å passe på at spillerne lærer seg grunnreglene ved kamp, for noen er dette første gang det spilles håndballkamp, og det er mange regler som skal innføres da. 

Her er det ingen tapere - alle er vinnere, og det deles ut medaljer til alle deltagere i høytidelig seremoni ved slutten av hver halvdel av dagen. 

Har du ikke sett våre aller yngste spillere, så anbefaler vi absolutt at du tar deg en tur innom - for søtere gjeng med spillere har vi ikke i Ullern Håndball! 


0 Kommentar

Powered by: Bloc