Beachbanen klar for sesongstart - takk til dugnadsfolket!

Postet av Ullern Håndball den 30. Apr 2019

Takket være denne flotte dugnadsgjengen fra Jenter 2005 er beachhåndballbanen vår ved Ørakerhallen klar til bruk for sesongen. 


I år skal banen benyttes til to serierunder, 14. og 22. mai, og da er det bare å møte opp og heie og bidra til at vi når ambisjonen vår om å vinne hjemmepublikumsprisen! 


Leie bane? 

Beachhåndball begynner å bli en populær idrett, noe flere av Aker-jentene viste da de spilte VM-finale i beachhåndball i Russland i fjor sommer. Og banen - den begynner å bli populær å leie blant naboklubbene våre, en kjærkommen ekstrainntekt for å betale vedlikeholdet! 

Er det lag fra naboklubber som ønsker å leie banen vår til trening, kamp eller arrangementer når den ikke er i bruk kan dere kontakte:trude.waagan@gmail.com for avtale!


Tusen takk kjære dugnadsfolk!

"Uten dugnad stopper Ullern!" Det er virkelig ikke en overdrivelse, og slik klubben organiserer de ulike aktivitetene sine i årshjulet var det denne sesongen Jenter 2005 som stod for dugnadsjobben på beachhåndballbanen. Slik som 2012-lagene feks står for Loppetassenarrangementet og 2006/2009-kullene står for planlegging og organisering av Haslumcup helgen 16.-18. august. Kanskje den aller største dugnaden i løpet av året, hvor vi er avhengig av at så godt som 90% av alle foresatte bidrar med vår drift av to haller under cupen. 

Vi er helt avhengig av innsatsen til dere støttespillere blant foresatte og spillere - og takket være denne innsatsen går klubben vår rundt. Alt vi "tjener" som klubb går direkte tilbake til barna og ungdommene våre i ulike former, fra trenerlønninger til dommerdrakter, klistervask og cupavgifter som dekkes av klubbkassa,  Vi setter enorm pris på all frivillig innsats, tusen takk! 


Styret 


Foto: Atle Hauge, som også var en sterk bidragsyter i dugnadsarbeidet! :-) 


0 Kommentar

Ullern er Norges beste Jenter 16 etter helgens Petter Wesselcup!

Postet av Ullern Håndball den 30. Apr 2019

Våre Jenter 16 spilte seg helt frem til finalen i den høyt anerkjente Petter Wessel-cup i Larvik søndag som var. Og endelig fikk Ullern med seg den gjeveste pokalen hjem i det som kalles "det uoffisielle NM for ungdommer"! Vi kaller oss mer enn gjerne Norges beste 16-åringer!

Jentene våre og trenerteamet Arve, Claus og Aksel reiste nedover med to lag som begge presterte godt under helgens cup. Etter innledende spill lørdag var det klart at begge lag var videre til 1/8-dels og 1/16-delsfinaler. Ett av lagene gjorde rent bord og gikk helt til finalen, som de da vant mot Lillestrøm. 

Ullern Håndball er skikkelig stolte over hele Team Jenter 16, født i 2002 og noen i 2003, og er så glad for at det spirer og gror i lagene våre og for at det samarbeidet så godt på tvers av årskullene! 


Petter Wessel-cup har lagt ut referat fra kampen på sin webside, og vi har fått lov å sitere dem her, samt bruke det offisielle bildet de tok av jentene våre, så da gjør vi det i sin helhet under for spesielt interesserte, og gratulerer igjen så mye med gullet! 


*** 

Direkte sitert fra http://pwcup.no/referat-finaler


Finale Jenter 16: Ullern IF- Lillestrøm HK 21-16

En god finale hvor det viste seg at Ullern hadde mest krutt i bena i 1. omgang. Til pause ledet Ullern 12-5 og det så ut som Lillestrøm ville få store problemer med å snu kampen. Ullern viste god fart og var veldig flinke til å spille hverandre opp til gode målsjanser. Spesielt Mari Myrland (ble kåret til finalens beste spiller), var god til å spille opp sine lagvenninner. Følte at Lillestrøm ikke helt hang med forsvarsmessig i 1. omgang, og Ullern fikk komme alt for lett til. I 2. omgang lyktes LHK mye bedre med sitt offensive forsvar og Ullern fikk problemer med sitt balltempo. På stillingen 9-13 stod kampen og vippet i noen minutter etter en god opphenting av Lillestrøm. Ullern klarte allikevel å skru opp tempo og scoret 4 ganger på rad uten LHK reduseringer, og kampen var avgjort.

Ullern har mange kvaliteter i laget som gjør dem effektive og gode. God fysikk, løpsterke og mange gode individualister. I mangel av kjeivhente spillere på nøkkelposisjoner, kompenseres dette med meget gode individualister, som f eks høyre kantspiller Sanna Kolstad som hadde 4 flotte mål i finalen. Nevnte Myrland som er en minikopi av landslagskaptein Bredal Oftedal, viste høy klasse i turneringen. Kjapp, gode finter, gode skudd og en spiller som er flink til å gjøre andre gode. Myrland vil vi utvilsomt høre mer av i fremtiden. Alexandria Devold viste også gode takter for Ullern i finalen med sine 4 mål. Hanna Gåsvær (4 mål) og Marte Ødegård (3 mål) er begge to meget gode spillere med stort utviklingspotensiale.

Begge lag hadde gode målvakter, men Lillestrøm har også et godt lag med flere gode individualister. Vi kan nevne Thale Mohagen (4 mål) og Isabella Aguim (3 mål) i finalen. Vi var veldig imponert over linjespiller Stine Sjølie på LHK. Uten tvil et kommende stortalent. Hvis denne jenta gjør jobben fremover med treninger etc, så er vi overbevist om at Sjølie vil bli en kommende landslagspiller. Stine nettet 2 ganger i finalen, men hun skaffet laget mange straffekast. Vi deler også ut roser til Silje Sørensen, Isabel Greenidge og Sofie Bruun, for en god finale for Lillestrøm.

ALL STAR TEAM J16

Ingeborg Haugan (Runar), Solveig Stangvik (Nit/Hak), Celina Vatne (Flint), Felicia Næsholm (Sarpsborg), Mari Myrland (Ullern), Stine Sjølie (Lillestrøm) og Sanna Kolstad (Ullern)


Foto: Petter Wesselcups offisielle seiergruppebilder - med tilltatelse fra webansvarlig. 


0 Kommentar

Jenter 16 gjør det bra i PW i helgen!

Postet av Ullern Håndball den 27. Apr 2019

Denne helgen deltar 40 lag i Petter Wessels cup tredje "runde" av cupen i vår. Denne helgen for spillere mellom 16 og 18 år. Ullerns Jenter 16 deltar med 2 lag, og begge er videre til 1/8-dels og 1/16-dels sluttspill søndag morgen! 

Etter 68 spilte kamper er det nå 39 igjen i sluttspillet søndag, hvor vinnere skal kåres pr. klasse, gutter og jenter og HU. Petter Wessel kalles det uoffisielle NM for ungdom, og en pokal her henger høyt.  

Ullern 1 startet sine kamper allerede fredag kveld, med en grei seier over Runar. Lørdag ble det to klare seire mot henholdsvis Kragerø og Oppegård. Ullern 1 spiller dermed 1/8-dels finale søndag morgen mot vinneren av Rælingen og Ull/Kisa som spilles søndag morgen kl 08:00. 

Ullern 2 spilte lørdag to jevne kamper mot Lillestrøm og Flint Tønsberg, som begge dessverre endte med tap. Men med en scoring i absolutt siste sekund mot Klyve litt senere på dagen, sikret de seg en 1/16-delsfinale mot Larvik Turn tidlig søndag morgen. 

Strålende innsats over hele linjen av begge lag, rapporterer Arve på vegne av trenerteamet som i tillegg består av Aksel Horgen og Claus G Jensen. Jenter 15 bidrar også med noen spillere på cupen. 


Ullern heier på dere i morgen! 


Foto: Arve 0 Kommentar

Vil du spille Jenter 18 eller damehåndball i Ullern neste sesong?

Postet av Ullern Håndball den 13. Apr 2019

Ullern tilbyr kommende sesong et trenings-og spilltilbud for Jenter 18 bredde (jenter født i 2001 og 2002) og også et damelag for de som er eldre enn 01 ved tilstrekkelig antall spillere påmeldt. Dette er et tilbud til de som ønsker 2 treningsøkter pr uke.

Inneværende sesong har Ullern Jenter 18 bestått av 14 jenter (2000-2001) med trener Katinka Haltvik. De har deltatt i J18 nivå 2, noen har i tillegg spilt for Aker Jenter 18 i regionsserien, Ullern i 3. div, og noen i 2. div for Aker. Det vil altså være mange muligheter for de som ønsker! 

Treningsavgiften er kr. 3500,- per seong, delt på to terminer.


Er du interessert? Da vil vi høre fra deg! Kontakt oss på epost:  ullern@ronhandball.no0 Kommentar

Selge bolig? Støtt Ullern - bruk Nordvik Eiendomsmegling!

Postet av Ullern Håndball den 10. Apr 2019

Vi i Ullern Håndball er stolte og glade over å ha Nordvik Eiendomsmegling som en av våre sponsorer. Og nå søker vi deg som skal selge bolig eller kjenner noen som skal det, og som trenger eiendomsmegler!


Nordvik har siden 1989 vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Stor-Oslo, og har i dag 15 kontorer som dekker Oslo, Drammen, Romerike, Asker og Bærum og Bodø. Nordvik har en ambisjon om å ligge helt i front når det gjelder å gjøre boligkjøp og -salg enklere og bedre, for de som er litt mer opptatt av bolig enn andre. 


Sammen gjør vi nå en aktivitet med Nordvik Eiendomsmegling, med mål om å la våre medlemmer i Ullern Håndball, venner og familie, stifte bekjentskap med Nordvik Eiendomsmegling dersom noen har salgsplaner der Nordvik er representert. 

Nordvik ønsker nemlig å gi 10% av vederlagsinntektene ved salgsoppdrag som inngås blant medlemmer, venner og familie før 1. august 2019 til Ullern Håndball!  

Så skal du selge bolig eller kjenner noen andre som gjør det, tips dem om denne aktiviteten - og gjør en avtale med Vebjørn Myhre eller Børre Gåsvær i Nordvik, og fortell dem at du har sett flyeren som ligger under! Lik og del rett og slett, her kan vi sammen få til noe veldig bra for klubben! 

Les mer i teksten under eller åpne vedlegget for en mer lesevennlig versjon og for å printe ut eller videresende til aktuelle mottakere.  Tusen takk for ditt bidrag til å spre denne aktiviteten! 

Nordvik Eiendom - Ullern.pdf

 

0 Kommentar

Pål Oldrup Jensen ny hovedtrener for Jenter 2003

Postet av Ullern Håndball den 10. Apr 2019

Sportssjef Vigdis Holmeset presenterte i dag Pål Oldrup Jensen som ny hovedtrener for Ullerns Jenter 2003.

Pål har lang erfaring som klubbtrener på toppnivå både i Norge og utlandet og flere år som juniorlandslagstrener. Pål skal samtidig være trener for Akers rekruttlag.

Jenter 2003 er neste Ullern-lag som skal igang med kvalifisering til Bringserien 2019/2020,. Med Pål på plass er vi forberedt!

Velkommen til oss i Ullern Håndball, Pål! 


0 Kommentar

Hederlig plassering i Bring-serien for Jenter 2002!

Postet av Ullern Håndball den 7. Apr 2019

Den nasjonale serien (BRING) 2018/2019 er ferdigspilt, og Ullern Jenter 16 fikk en velfortjent 7. plass etter helgens sluttspill!

Ullerns Jenter 16 sitt Bring-eventyr begynte med en kvalifiseringsrunde i Orkanger 7.-9. september i fjor, og ble avsluttet med fire tøffe kamper i sluttspillet i Stangehallen denne helgen.

Laget har i denne perioden spilt 21 Bring-kamper, hvor de har vunnet hele 17, spilt en uavgjort og tapt kun tre! Laget har puttet til sammen 495 mål, og «kun» sluppet inn 360.

I helgens sluttspill ble det dessverre et knepet to-måls tap mot Fyllingen i kampen om en semifinaleplass. Det kan her nevnes at Fyllingen gikk senere hen og tok bronsemedaljene. Våg tok jentenes topplassering etter seier 23-20 over Kråkerøy i finalen.

Etter «slite-seieren» over Eidsberg på lørdag, og nok et knepet ett-måls tap mot Storhamar på søndag, ble det tilslutt en solid seier over Konnerud som skulle bli stående som et verdig punktum for deltagelsen i årets Bringserie. 


Vel blåst til hele laget og til trenerapparatet Aksel, Claus og Arve.  


Foto: Lagets eget 


0 Kommentar

Takk for alt, Thor Martin.

Postet av Ullern Håndball den 1. Apr 2019

Thor Martin Elton


En god venn og støttespiller i Ullern håndballklubb gikk brått bort 25 februar. Thor Martin Elton ble 49 år. Thor Martin kom til klubben som pappa til to håndballjenter for 4 år siden. Han viste stort engasjement rundt idretten og jentenes lag, og deltok aktivt i støtteapparatet. Når barna trengte noe ekstra, var Thor Martin der med en gang.  Han bisto som hjelpetrener, organiserte løpeturer og fikk jentene til å ta i det lille ekstra. Alltid med et bredt smil, en god kommentar, et godt blikk for det individuelle i hver person. Thor Martin var aldri overfladisk, han gikk i dybden og utviste god menneskekunnskap. Derfor var det så mange som ble glad i ham i klubben vår. For oss fremsto han som en stor ressurs. 


I fjor vår gikk Thor-Martin inn i styret i klubben som driftsansvarlig for håndballhallen. Han tok initiativ og løste enkelt de oppgavene som trengtes. Han var god å ha med på klubbens cuper og dugnader. Thor-Martin var sterk, klok, ryddig og hadde stor kapasitet. Jentene hans er dyktige håndballspillere, og trente med lag fra flere årsklasser. Thor-Martin kjente derfor spillere, trenere og foreldre på hele jentesiden i klubben. 


Sjokket var stort da vi fikk vite at Thor Martin hadde valgt å avslutte livet sitt. Hele Ullern Håndballklubb er preget av sorg og ønsket om å ta vare på familien i denne tunge stunden. Sorg varer lenge, og det kommer tøffe dager. Det er ikke lett å miste en pappa, en fosterfar, en sønn, bror, onkel og god venn. Alle våre tanker og styrkeklemmer går til de som er igjen. Vi lyser fred over Thor Martins minne. 


På vegne av alle venner i Ullern

Lise Skudvig, Stine Røisheim, Gøril Solheim 0 Kommentar

Powered by: Bloc