5 Ullern/BMIL-jenter representerer Oslo i Nordisk Skoleidrettsstevne!

Postet av Ullern Håndball den 7. Mai 2019

Ullern Håndball stiller sterkt i årets Nordiske skoleidrettsstevne, som avholdes med skolelag fra de nordiske hovestedene hver vår. I år avholdes dette i Stockholm 20.-24. mai, og vi har fått med 5 av 10 jenter fra Ullern/BMILs Jenter 2005 på laget fra Oslo. 


Disse er (fra venstre) Jenny Bing Husaas, June Amelia Hauge, Stella Waagan Kruse, Ragna Jørstad og Emma Sekulic. Jenny og Ragna kommer fra Bygdøy Monolitten IL, men bytter klubb til Ullern fra og med sesongskiftet nå i vår. 

I klippet fra gratulasjonsbrevet fra Utdanningsetaten, Oslo kommune står det:
«Du er tatt ut til å representere Oslo under Nordisk skoleidrettsstevne i tiden 20.-24. mai 2019. Stevnet i år arrangeres i Stockholm. Gratulerer så mye til jentene med plass, en kjempeprestasjon da vi startet med 64 jenter og nå står igjen med laget bestående av 10 gode håndballspillere.»

Vi stiller altså med halve troppen til årets idrettsstevne.

Vi gratulerer alle jentene med uttaket og ønsker dere masse lykke til! 


Foto og innspill: Atle Hauge/2005


0 Kommentar

Jenter 2004 til finalen i Obos-cup i helgen!

Postet av Ullern Håndball den 5. Mai 2019

En liten milepæl for våre Jenter 2004 denne helgen, da de kom helt til finalen i Obos Vårcup. - Vår første finale, men absolutt ikke den siste! sier en fornøyd trener Vibeke Grimsrud.

Jenter 2004 har altså spilt Obos vårcup denne helgen. Det ble en hederlig 2.-plass etter tap i finalen, men jentene og støtteapparatet er strålende fornøyd med å ha kommet så langt som til finalen etter gode prestasjoner underveis i cupen og særlig i semifinalen som var en kjempekamp. 

- Dette ga en god dose motivasjon, masse energi og glede, og ble en perfekt avslutning på sesongen for en super gjeng! sier Vibeke, som er meget godt fornøyd med gjengen sin som hun leder sammen med Sander Andreassen, Runar Helland Åmodt og Frank Seculic. 


Gratulerer med sølvpokal Jenter! Da er det bare å lade opp til sommerens store eventyr, Partillecup i Gøteborg. 

Foto: Lagets egne publisert med tillatelse. 


0 Kommentar

Powered by: Bloc