Arkiv


 • Oppdatert korona-informasjon for kamp og trening

  Oppdatert korona-informasjon for kamp og trening

  Vi får mange korona-relaterte spørsmål i disse dager - om kamp og trening spesielt, i hallene våre. Vi har nå oppdatert og samlet alt dere trenger å vite på en egen "korona og smitteverns-side" på nettsiden vår.

  Les mer
 • Oppstart for de aller yngste - og vi ønsker oss flere spillere!

  Oppstart for de aller yngste - og vi ønsker oss flere spillere!

  Nå starter vi opp treningen for våre aller yngste spillere - og ønsker både gamle og nye gutter og jenter velkommen! Er du født i 2012, 2013 eller 2014 og vurderer å starte med håndball er du hjertelig velkommen på prøvetrening hos oss!

  Les mer
 • Sesongstart og oppdatert corona-informasjon fra klubben

  Sesongstart og oppdatert corona-informasjon fra klubben

  Etter en sommer med svært lave smittetall i samfunnet, ser vi en økende tendens til lokale smitteutbrudd, og vi har et felles ansvar for at vi ikke kommer i samme smittesituasjon som vi var i mars. Hva betyr dagens corona-situasjon for Ullern Håndball når det gjelder treninger og kamp?

  Les mer
 • Ullerns Håndballakademi er åpent for påmelding!

  Ullerns Håndballakademi er åpent for påmelding!

  Ullerns populære håndballakademi starter endelig opp igjen i uke 35, og nå kan du melde deg på! Akademiet er et supert supplement til de ordinære lagstreningene, og her trener 2 aldersklasser sammen, gutter og jenter, og opplegget tilpasses spillernes alder.

  Les mer
 • Vellykket håndballskole for de yngste i uke 26

  Vellykket håndballskole for de yngste i uke 26

  55 glade barn i alderen 6-12 år - fra Njård, Bygdøy Monolitten, Jar og Ullern gjennomførte en varm, koronatilpasset og vellykket håndballskole denne uken.

  Les mer
 • Tok en for laget - beachhåndballbanen er klar til bruk!

  Tok en for laget - beachhåndballbanen er klar til bruk!

  I går var det duket for beachbane-dugnad for denne gjengen.  En gladgjeng med foresatte fra Ullerns Jenter 2006 - med medbrakte jernriver og spader. Det tok 10-12 personer ca. 90 minutter å fikse dette - og nå kan spillerne våre starte beachhåndballsesongen!Dette e

  Les mer
 • Nytt spilltilbud for Jenter 17-20 år i Ullern!

  Nytt spilltilbud for Jenter 17-20 år i Ullern!

  Håndballforbundet inviterer for sesongen 2020/2021 til spill i en ny klasse; juniorklassen. Denne serien erstatter det tidligere 18-årsnivået og vil være for spillere mellom 17-20 år. Ullern Håndball ønsker flere spillere - og ber interesserte ta kontakt!

  Les mer
 • Nå kan vi trene håndball nesten som før!

  Nå kan vi trene håndball nesten som før!

  Torsdag denne uken kom helsemyndighetene med nye anbefalinger for organisering av barneidretten. Disse kom i kjølvannet av at det åpnes for tilnærmet normale tilstander på skoler og i barnehager. Med det åpnes det også opp litt mer rundt håndballtreninger - og 1 meters avstand-regelen oppheves for barn og ungdom under 19 år.

  Les mer
 • Hallene åpner - her er treningstider og instrukser!

  Hallene åpner - her er treningstider og instrukser!

  Endelig kan vi åpne hallene igjen, og trene håndball sammen! Nå kan vi innvie Ullern Flerbrukshall og trene i Ørakerhallen igjen! Under finner du oversikt over treningstidene som gjelder frem til skoleferien, og smittevernsregler det er viktig at alle setter seg inn i.

  Les mer
 • Støtte fra Sparebankstiftelsen

  Støtte fra Sparebankstiftelsen

  Ullern har fått støtte på 175.000 kr fra Sparebankstiftelsen til innkjøp av utstyr i vårt nye styrkerom i Ullern Flerbrukshall.

  Les mer
 • Oppstart organisert trening i uke 20 - viktig informasjon!

  Oppstart organisert trening i uke 20 - viktig informasjon!

  Ullern håndball vil i samarbeid med Ullern IF og Bymiljøetaten sørge for at Ørakerhallen og Ullern flerbrukshall kan åpne i løpet av neste uke (uke 20). Vi vil legge gode planer for at alle smittevernregler følges i henhold til gjeldende anbefalinger fra helsemyndigheter. Det er svært viktig at alle spillere, trenere og foreldre setter seg godt inn i reglene som fastsettes av Ullern håndball og fø

  Les mer
 • Ullern Håndball inviterer til digitalt årsmøte 13. mai kl 1900.

  Ullern Håndball inviterer til digitalt årsmøte 13. mai kl 1900.

  Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Microsoft Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020. Det er mange som må tenke annerledes i disse tider, og for Ullern

  Les mer
 • Håndballskoler i uke 26 og uke 33 har åpnet for påmelding!

  Håndballskoler i uke 26 og uke 33 har åpnet for påmelding!

  Ullern Håndball og Aker Topphåndball har gått sammen og laget et supert tilbud til alle håndballspillere - gutter og jenter født mellom 2005 og 2013. Ullern med opplegg for de yngste spillerne mellom 6 og 12 år og Aker med opplegg for tenåringene.

  Les mer
 • Aker Elitehåndballskole uke 26 og 33 - jenter & gutter født 2005-2007

  Aker Elitehåndballskole uke 26 og 33 - jenter & gutter født 2005-2007

  Aker Topphåndball arrangerer elitehåndballskole i uke 26 og i uke 33 for jenter og gutter født 2005-2007!Vi er alle i en veldig spesiell situasjon om dagen. Fremtiden er fortsatt us

  Les mer
 • Ullern Håndballskole uke 26 og 33 for jenter og gutter 6-12 år

  Ullern Håndballskole uke 26 og 33 for jenter og gutter 6-12 år

  Velkommen til Ullern Håndballskole i uke 26 og 33 for jenter og gutter i alderen 6-12 år (født 2013-2008). Aktiviteter både innendørs og utendørs, også Beach håndball på egen bane. Håndballforbundets teknikkmerke. Lunsj hver dag og egen t-

  Les mer
 • Status Ullern i koronatider

  Status Ullern i koronatider

  Vi, som resten av idretten og Norge for øvrig, er preget av koronasituasjonen. For vår del er det den største idretten i Ullern, fotballen, som får utfordringene akkurat når sesongen skulle starte. De andre tre idrettene var nesten i mål med sin sesong, og er derfor mindre berørt på kort sikt.

  Les mer
 • Samhold og trening i "Koronaens tid"

  Samhold og trening i "Koronaens tid"

  Ullerns Jenter 2006 er ett av lagene i Norge som blir berørt av at all organisert idrett nå settes på pause. For jenter som lever og ånder for håndballen ble det en stor overgang å bli "satt hjemme" uten sosialt samvær og felles treninger. Godt vi

  Les mer
 • All organisert idrett settes på pause!

  All organisert idrett settes på pause!

  Idrettsforbundet anbefaler stans i all organisert idrett. Med det tar også Ullern trenings- og kamppause inntil nærmere beskjed foreligger.

  Les mer
 • Koronavirus - status fra Ullern Håndball

  Koronavirus - status fra Ullern Håndball

  Under følger en oppdatert status på situasjonen rundt korona-virus og aktivitet i Ullern Håndball. Vi forstår at det er mange spørsmål og bekymringer, og vi følger tett med på informasjon fra Håndballforbundet, Idrettsforbundet, Folkehelseinstituttet og bydelen.

  Les mer
 • Informasjon om koronavirus

  Informasjon om koronavirus

  Oppdatert 12. mars kl. 12.00. I forbindelse med koronaviruset ønsker vi å informere våre medlemmer og foresatte om følgende:

  Les mer
 • Vi overtar 16. mars

  Vi overtar 16. mars

  Pga. noen innkjøringsproblemer med tekniske systemer i nybygget er vår "overtagelse" utsatt i to uker slik at vi regner det nå som rimelig sikkert at vi vil få ta bygget i bruk fra 16. mars.  Det vil bli en formell åpning av anlegget som vi vil komme til

  Les mer
 • Er du meldt inn i Ullern IF?

  Er du meldt inn i Ullern IF?

  Husk å melde inn alle håndballspillere i Ullern Idrettsforening! Et riktig medlemsregister er ekstremt viktig for klubben både når det gjelder tildelt halltid og offentlige tilskudd, og planlegging av ny sesong og ny flerbrukshall er i gang.

  Les mer
 • Byggearbeid - redusert atkomst til Ørakerhallen fremover

  Byggearbeid - redusert atkomst til Ørakerhallen fremover

  I tiden fremover til skoleferie og inn i neste skoleår vil det bli noen trafikale utfordringer på vei opp til Ørakerhallen! Det anbefales å benytte andre fremkomstmidler enn bil oppover Lilleakerveien. Fra 10. februar utvides det fortau i Lilleakerveien. Kjøreban

  Les mer
 • Full pott i 3. Bringserie-runde i Bergen!

  Full pott i 3. Bringserie-runde i Bergen!

  Denne helgen gikk 3. runde i Bringserien av stabelen for Ullerns Jenter 16, og det ble full pott i Bergen for jentene igjen!

  Les mer
 • Gi din Grasrotandel til idretten i Ullern

  Gi din Grasrotandel til idretten i Ullern

  Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Du bestemmer selv hvem som skal din grasrotmottager til enhver tid.

  Les mer
 • Ullern lager Allidrettskurs for førskolebarna!

  Ullern lager Allidrettskurs for førskolebarna!

  Fra 10. mars til 27. mai inviterer Ullern IF alle førskolebarn til et allidrettstilbud bl.a. i den flunkende nye flerbrukshallen vår ved Ullernbanen. Nytt og spennende tilbud øremerket førskolebarna.

  Les mer
 • Det grønne kortet belønner fair play på håndballbanen

  Det grønne kortet belønner fair play på håndballbanen

  Har du fått med deg "det grønne kortet" enda? Ikke? Forståelig, for dette ble etablert i forbindelse med Bring-serien i fjor. Kortet anerkjenner positiv og ønsket atferd på håndballbanen, og er et kort alle vil ha!

  Les mer
 • Full pott i Bringseriens runde 2 for Ullerns Jenter 16!

  Full pott i Bringseriens runde 2 for Ullerns Jenter 16!

  Ullern var i helgen vertskap for 2. runde i den nasjonale Bringserien, og tok i mot lagene fra Junkern (Bodø), Lund (Kristiansand) og Bjagn (Bergen) i hhv. Ørakerhallen og Hovseterhallen. Det ble et flott arrangement for lagene og støtteapparatet - og for våre jenter ble det full pott og 6 poeng av 6 mulige.

  Les mer
 • Ullern med Bring-runde hjemme - Aker Rekrutt til Lerøy-runde i Bodø

  Ullern med Bring-runde hjemme - Aker Rekrutt til Lerøy-runde i Bodø

  Den nasjonale Bring-serien i håndball for 16-åringene er godt i gang, og denne runden er det vi som får være vertskap for klubbene vi møter. Samme helg skal Aker TH Rekrutt til Bodø for å spille andre runde av Lerøy-serien, som er tilsvarende "NM" for 18-åringer.

  Les mer
 • Vellykket Sølvrunde for Loppetassene!

  Vellykket Sølvrunde for Loppetassene!

  Loppetassen er barnas første møte med håndballkamper - og skal være en fest for 6- og 7-åringene våre og naboklubber i regionen. Denne helgen var det Ullerns runde i Ørakerhallen.

  Les mer
 • Nyttårscup for alle Ullerns håndballspillere i Ørakerhallen 8. januar

  Nyttårscup for alle Ullerns håndballspillere i Ørakerhallen 8. januar

  Tradisjonen tro arrangerer Ullern nyttårscup og kickoff for alle våre håndballspillere, og det er bare å holde av 8. januar til lek og moro i Ørakerhallen!

  Les mer
 • Ballmoro for unga!

  Ballmoro for unga!

  Det kan fort gå litt i ball når 60 jenter fra Ullern, Haslum og Njård møtes. Særlig når Flyball, Goalball og lokalt «NM i Straffekast» står på programmet. Lørdag 30. november var de tre klubbenes jenter 13-lag samlet i Njå

  Les mer
 • Ørakerhallen endelig åpen igjen!

  Ørakerhallen endelig åpen igjen!

  Denne uken åpnet endelig Ørakerhallen igjen etter den uheldige vannskaden vi fikk i forbindelse med vedlikehold av parketten her tidligere i sommer. Men nå har hallen fått et supert nytt sportsdekke levert - en uke før tidsskjema - av Egas Sport! Og ikke fø

  Les mer
 • Håndballakademiet starter i uke 45!

  Håndballakademiet starter i uke 45!

  Endelig kan vi invitere til nytt håndballakademi - noe senere enn normalt på grunn av vannlekkasjen og legging av nytt gulv i Ørakerhallen. Meld deg på nå!

  Les mer
 • Styrketrening satt i system i samarbeid med Ullern Trening

  Styrketrening satt i system i samarbeid med Ullern Trening

  Ullern håndball la høsten 2018 en ny sportslig strategiplan for klubben.  Planen er et styringsverktøy som inneholder klubbens visjon, grunnleggende prinsipper, mål og gjeldende strategier - og sikrer at vi gir håndballspillerne våre et variert og alderstil

  Les mer
 • Håndballskolen i høstferien åpen for påmelding!

  Håndballskolen i høstferien åpen for påmelding!

  Ullern arrangerer Håndballskole i høstferiens uke 40,  mandag 30. september – onsdag 2. oktober. Håndballskolen er for alle gutter og jenter i alderen 6 – 13 år.

  Les mer
 • Status fremdrift nytt gulv i Ørakerhallen

  Status fremdrift nytt gulv i Ørakerhallen

  Ørakerhallen ble dessverre utsatt for vannskade kort tid etter at gulvet var slipt og lakket i juni. Oslo kommune har etter omfattende vurderinger av skadeomfanget og alternative løsninger, startet arbeidene med å bytte gulvet. Det var dessverre den eneste løsningen, og derfor tar det også litt ekstra tid.

  Les mer
 • Håndball for de aller yngste starter nå!

  Håndball for de aller yngste starter nå!

  Har du en ung, liten håndballspire født i 2012 eller 2013 i heimen? Som er glad i ballspill, lagspill, lek og moro? Og som kunne tenke seg å prøve om håndball er tingen? Og finnes det en håndballglad foresatt som er motivert for å få barnet sitt i ga

  Les mer
 • 1. Bring-runde for Jenter 2003 i helgen!

  1. Bring-runde for Jenter 2003 i helgen!

  Denne helgen har Jenter 2003 ventet lenge på. Deltagelse i den nasjonale Bring-serien har lenge vært et uttalt mål for denne gjengen! Ekstra stas at 1. Bring-serierunde i kvalifiseringen også er på hjemmebane, eller vår vikarierende hjemmebane rettere sagt, Hovseterhallen.

  Les mer
 • Jenter 2006 tok gull i Haslumcup 2019!

  Jenter 2006 tok gull i Haslumcup 2019!

  Nok en vellykket Haslumcup er gjennomført - og i år var det jentene fra 2006 og 2007 som kom lengst av Ullerns mange lag i cupen, og som tok med seg både gull- og sølvpokaler til Ørakerhallen! Bare å gratulere Haslumcup med et imponerende godt arrangement, igjen!

  Les mer
 • Treningsleir i Danmark

  Treningsleir i Danmark

  Denne uken reiste nesten 60 jenter fra Aker Elite, Aker Rekrutt/02 og Ullerns Jenter 2003 sammen på treningsleir til Vrå i Danmark med trenerne Vigdis, Lise, Henrik og Arve.

  Les mer
 • Vellykket Fredrikstadcup i helgen!

  Vellykket Fredrikstadcup i helgen!

  Ullern Håndball har i alle år hatt Slottsfjellcup som klubbens sosiale fellescup for alle lag. I år har vi for første gang prøvd oss på Fredrikstadcup som en potensiell erstatter, og alt tyder på at dette har vært en vellykket sportslig og sosial cup

  Les mer
 • 5 Ullern/BMIL-jenter representerer Oslo i Nordisk Skoleidrettsstevne!

  5 Ullern/BMIL-jenter representerer Oslo i Nordisk Skoleidrettsstevne!

  Ullern Håndball stiller sterkt i årets Nordiske skoleidrettsstevne, som avholdes med skolelag fra de nordiske hovestedene hver vår. I år avholdes dette i Stockholm 20.-24. mai, og vi har fått med 5 av 10 jenter fra Ullern Håndball på laget fra Oslo. Dis

  Les mer
 • Jenter 2004 til finalen i Obos-cup i helgen!

  Jenter 2004 til finalen i Obos-cup i helgen!

  En liten milepæl for våre Jenter 2004 denne helgen, da de kom helt til finalen i Obos Vårcup. - Vår første finale, men absolutt ikke den siste! sier en fornøyd trener Vibeke Grimsrud. Jenter 2004 har altså spilt Obos vårcup denne helgen. Det ble en hederlig 2.-plass etter tap i finalen, men jente

  Les mer
 • Beachbanen klar for sesongstart - takk til dugnadsfolket!

  Beachbanen klar for sesongstart - takk til dugnadsfolket!

  Takket være denne flotte gjengen fra Jenter 2005 er beachhåndballbanen vår ved Ørakerhallen klar til bruk for sesongen.

  Les mer
 • Ullern er Norges beste Jenter 16 etter helgens Petter Wesselcup!

  Ullern er Norges beste Jenter 16 etter helgens Petter Wesselcup!

  Våre Jenter 16 spilte seg helt frem til finalen i den høyt anerkjente Petter Wessel-cup i Larvik søndag som var. Og endelig fikk Ullern med seg den gjeveste pokalen hjem i det som kalles "det uoffisielle NM for ungdommer"! Vi kaller oss mer enn gjerne Norges beste 16-åringer!

  Les mer
 • Jenter 16 gjør det bra i PW i helgen!

  Jenter 16 gjør det bra i PW i helgen!

  Denne helgen deltar 40 lag i Petter Wessels cup tredje "runde" av cupen i vår. Denne helgen for spillere mellom 16 og 18 år. Ullerns Jenter 16 deltar med 2 lag, og begge er videre til 1/8-

  Les mer
 • Vil du spille Jenter 18 eller damehåndball i Ullern neste sesong?

  Vil du spille Jenter 18 eller damehåndball i Ullern neste sesong?

  Ullern tilbyr kommende sesong et trenings-og spilltilbud for Jenter 18 bredde (jenter født i 2001 og 2002) og også et damelag for de som er eldre enn 01 ved tilstrekkelig antall spillere påmeldt. Dette er et tilbud til de som ønsker 2 treningsøkter pr uke. Inneværende sesong har Ullern Jenter 18

  Les mer
 • Selge bolig? Støtt Ullern - bruk Nordvik Eiendomsmegling!

  Selge bolig? Støtt Ullern - bruk Nordvik Eiendomsmegling!

  Vi i Ullern Håndball er stolte og glade over å ha Nordvik Eiendomsmegling som en av våre sponsorer. Og nå søker vi deg som skal selge bolig eller kjenner noen som skal det, og som trenger eiendomsmegler!

  Les mer
 • Pål Oldrup Jensen ny hovedtrener for Jenter 2003

  Pål Oldrup Jensen ny hovedtrener for Jenter 2003

  Sportssjef Vigdis Holmeset presenterte i dag Pål Oldrup Jensen som ny hovedtrener for Ullerns Jenter 2003.

  Les mer
 • Hederlig plassering i Bring-serien for Jenter 2002!

  Hederlig plassering i Bring-serien for Jenter 2002!

  Den nasjonale serien (BRING) 2018/2019 er ferdigspilt, og Ullern Jenter 16 fikk en velfortjent 7. plass etter helgens sluttspill!

  Les mer
 • Ullerns Håndballskole i uke 26 og uke 33

  Ullerns Håndballskole i uke 26 og uke 33

  Påmelding til Ullern Håndballs populære håndballskole i uke 26 og uke 33 er åpnet for påmelding! Først til mølla gjelder!

  Les mer
 • 5 Ullern 2003-jenter til bylagsturnering

  5 Ullern 2003-jenter til bylagsturnering

  Jenter 2003 i bylagsturnering for 15-åringer i Stavanger i helgen!Fra 15.-17. mars går bylagsturneringen for lag født i 2003 av stabelen i Stavanger. I 2018 vant Kristiansand gutteklassen og Stavanger jenteklassen, og i år skal våre jenter være med å kjempe

  Les mer
 • Jenter 2002 er vinnere av sin avdeling i Bringserien!

  Jenter 2002 er vinnere av sin avdeling i Bringserien!

  Jenter 2002 er vinnere av Bring-serien avd. 04 2018/2019, og er med det ett av 12 lag som går videre til nasjonalt sluttspill neste måned!

  Les mer
 • Ny Loppetassen-runde i Ørakerhallen 16. mars

  Ny Loppetassen-runde i Ørakerhallen 16. mars

  Lørdag 16. mars har vi en ny Loppetassen-runde for våre aller yngste lag - født i 2011 og 2012. Her møtes naboklubbene våre til kamptrening og sosialt samvær i Ørakerhallen en hel dag - full av aktivitet!

  Les mer
 • Åpen dag i Ørakerhallen 7. november

  Åpen dag i Ørakerhallen 7. november

   NYE HÅNDBALLSPIRER SØKES!Ullern Håndball ønsker flere unge spillere som er født mellom 2009 og 2012 til klubben, og inviterer til åpen dag i Ørakerhallen onsdag 7. november kl 16-18. Her f

  Les mer
 • Ny kolleksjon

  Ny kolleksjon

  Grasrotandelen hos Norsk Tipping gir 7% av innsatsen direkte tilbake til den frivillige organisasjonen du velger å støtte. Les mer..

  Les mer
Powered by: Bloc