Nytt spilltilbud for Jenter 17-20 år i Ullern!

Postet av Gøril Solheim den 2. Jun 2020

Håndballforbundet inviterer for sesongen 2020/2021 til spill i en ny klasse; juniorklassen. Denne serien erstatter det tidligere 18-årsnivået og vil være for spillere mellom 17-20 år. Ullern Håndball ønsker flere spillere - og ber interesserte ta kontakt! 

Til å trene laget har Ullern har fått med to superressurser fra Aker Topphåndball - Zoë Wan der Weel og Freja Christensen, og laget har allerede startet opp med 3 økter i uken; 2 håndballøkter og 1 fysisk økt. Vil du vite mer tar du kontakt med sportssjef Vigdis Holmeset på sportssjef@ullernhandball.no. Vi vil ha deg med!  


Flest mulig - lengst mulig! 

Målet med dette nye tiltaket er å få flere til å spille håndball lenger, noe som også er forenlig med målsetningen til Ullern Håndball. Gapet opp til senior er for mange stort, og ved å la tre alderstrinn spille i samme klasse, vil en åpne for at det blir lettere å stille lag i en alder hvor vi vet at mange slutter. 

Det er også et ønske om å redusere belastningen på enkelte spillere ved denne omleggingen. Noen spiller i gammelt seriesystem mange kamper på flere ulike lag, da de samme spillerne også spiller i seniorklassen.

Vi vet at mange slutter med håndball i overgangen til videregående skole da det blir mye annet nytt å forholde seg til. Med dette tilbudet vil klubben få flere alderstrinn å ta av for å stille lag for de eldste ungdommene.

For å kunne delta i Lerøyserien (regional 18-årsserie) må klubben ha lag påmeldt til juniorserien 17-20.

Deltakelse i Juniorserien denne sesongen er for spillere som har fylt 16 år til og med spillere født i år 2000. Det kan søkes regional dispensasjon for spillere som har fylt 15 år.

Kilde: Håndballforbundet. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.