Tok en for laget - beachhåndballbanen er klar til bruk!

Postet av Gøril Solheim den 4. Jun 2020

I går var det duket for beachbane-dugnad for denne gjengen.  En gladgjeng med foresatte fra Ullerns Jenter 2006 - med medbrakte jernriver og spader. Det tok 10-12 personer ca. 90 minutter å fikse dette - og nå kan spillerne våre starte beachhåndballsesongen!

Dette er en av fellesoppgavene som går på rundgang blant lagene våre, og det kan røpes at Jenter 2004, 2005 og 2006 nå har hatt sin tørn med å rense, måke, snu sand, fjerne kvister og fremmedelementer - og til slutt merke opp banen etter riktige mål.  En av de foresatte som ikke kunne bli med i går tyvstartet med kvistplukk et par dager tidligere, til stor interesse for turgåerne den formiddagen. 

Nå er banen klar - og kanskje får vi hjelp av landslagsjentene i beachhåndball fra Aker Topphåndball til å lære bort et triks eller tre! For de som ønsker å bruke banen er det Trude Waagan som er kontaktpersonen - send henne en mail på dagligleder@ullernhandball.no for mer info! 

It takes a village! Tusen takk for innsatsen! 

Etter en lang "koronapause" var det godt for lagene våre å endelig få trene i hall igjen. Dette har også medført litt ekstra dugnadsinnsats fra foreldrenes side. Hallvakter i Ørakerhallen og i Ullerns nye flerbrukshall og dedikerte smittevernsansvarlige til hver eneste innendørstrening for foreldregruppene.  Og det har også vært en hel del forberedelser i forkant fra både trenere og øvrig støtteapparat for å få alt i gang igjen. Også ledelsen i klubben fortjener ros for å ha stått på for å få åpnet hallene - med oppdatert informasjon, kommunikasjon med Bymiljøetaten og Håndballforbundet, kabalen med fordeling av treningstider, smittevernskurs for lagledelsen, overtagelse og innflytting i ny hall .... og årsmøte og valg oppi alt.  

Tusen takk til alle som har stått på - og som har tatt en for laget - og for klubben vår! #vierullern


Foto: Trude Waagan 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.