Julehilsen til alle Ullerns håndballvenner!

Postet av Gøril Solheim den 22. Des 2020

Dette ble et spesielt år. For verden, for Norge – og også for Ullern Håndball! Et år utenom det vanlige. Og et år vi aldri glemmer.

 

Uken før Norge stengte ned 12. mars var allerede 70-80 av våre spillere og støtteapparat i hjemmekarantene. Før vi visste så mye om pandemi og Covid-19, og før vi forstod omfanget dette skulle få etter hvert.

Dette ble mye større og mer omfattende enn noen av oss heldigvis forstod da. En global katastrofe som også traff Norge med stor kraft. Næringsliv, helsevesen, kulturliv, turisme, flytrafikk, osv…

Og ikke minst, alle menneskene rundt oss som har blitt berørt på så mange og ulike måter. Med sykdom, frykt, ensomhet og besøksbegrensninger, reiserestriksjoner, karantener, hjemmeundervisning, hjemmekontor, hjemmetrening…

 Og en lang, lang pause fra idretten for veldig mange.  Idretten som er så viktig for så mange barn og unge – for trenere og støtteapparat, for foresatte og søsken. Vi gleder oss til mer normale tilstander, det må være lov å si!

 

Tusen takk for innsatsen! 

Men for en kreativitet og innsats som er utvist i klubben vår likevel! Trenerteamene som har tilrettelagt for alternative treninger og sosiale treffpunkt hele veien. Først med digitale treninger for karantenegjengen, videre når hallene har stengt – andre løsninger for alle lag over 13 år. Og mer innetrening for de yngste som fikk lov å fortsette med det, god plass til Allidretten ble det også. 

All ære og en stor, stor takk til alle som har bidratt for å få dette til å gå rundt og for å få dette å fungere til tross for pandemi! Mye ekstra innsats både av lagledelsen i gruppene våre og i foreldregruppene som har stilt opp uansett hva!

Vi har sett et mangfold av fysisk fostring og sosialt samvær under rådende retningslinjer. Og det har vært så bra og så viktig! Holdt hjula i gang - og lagene samlet. For alt blir bra! Etter hvert! Og da er vi klare til kamp og trening igjen. Og cup og styrketrening, foreldremøter og sosiale aktiviteter. Dette har vi savnet i 2020!

 

Klubben!

Det har ikke vært store smitteutbrudd i bydelen og i Ullern Håndball spesielt. Vi har klart å tilrettelegge for kamp og trening med rikelige korona-tiltak. Vi har lært oss nye digitale verktøy og har gjennomført både styremøter og årsmøte på Teams!

Håndballforbundet har tilrettelagt for digitale kurs og møter, de har flyttet og pakket om kamper med tid til smittevern i programmet. Vi fikk gjennomføre både Loppetasser og Minirunder og Aker-kamper i Ullernhallen som planlagt, alle har lært seg hva QR-koder er. Smittevernsgruppen har hatt sitt svare strev med å følge med på stadig endrede retningslinjer; fra Håndballforbund, Idrettsforbund, FHI, Oslo Kommune, Bymiljøetaten, osv, men her har jaggu Ullern Håndball stått samlet som klubb for å gjøre det aller beste ut av situasjonen – til enhver tid.  Og vi har vaska henda. Og holdt avstand. Og skrevet lister. 

 

For Ullern Håndball har dette året tross alt gått veldig bra! Vi er privilegerte og heldige som bor i Norge – et land med god styring og en godt innarbeidet dugnadsånd! Våre tap er lang mindre enn i svært mange andre land. Og av rent økonomisk art har jo også myndighetene tilrettelagt slik at man har kunnet søke om tilskudd for tapte inntekter for å minimere den økonomiske konsekvensen for de enkelte lag og foreninger. Vi har søkt på alt vi har kunnet søke på – og håper å komme oss gjennom dette både rent økonomisk – men også i antallet aktive spillere og frivillige i lagledelse og støtteapparat omtrent som rundt 12. mars. Dette gjelder både Ullern Håndball - men også Ullern IF og de øvrige grener i klubben. Samarbeidet i klubben totalt sett har også vært veldig bra i denne ekstraordinære situasjonen! Det har vært godt å se. 

 

En riktig god jul ønskes alle!

Nå står jul og nyttår foran oss. Også dette må tilrettelegges og feires mer dempet enn vi normalt ville gjort. Vi ønsker alle som er engasjert i Ullern Håndball - på alle ulike vis - en riktig fin og trygg julefeiring!

Og så håper vi at 2021 blir et lysere år nå som vaksiner er på vei og smittetallene peker i riktig retning. Dugnaden er på ingen måte over enda – så pass godt på deg selv og på hverandre! Hold avstand, vask hender - og så gleder vi oss til vi ses igjen i 2021!

 

Julehilsen fra daglig leder og

styret i Ullern Håndball
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.