Hallene har åpnet - og retningslinjene for godt smittevern er oppdatert!

Postet av Gøril Solheim den 26. Mai 2021

Endelig har Oslo iverksatt fase 2 av gjenåpningsplanen, og med det fikk hallene våre åpne for innendørstrening igjen i dag etter mer enn fire måneders pause. Kreative trenere skal ha honnør for å ha løst situasjonen på best mulig måte - med kreativ alternativ utetrening!


Oslo Idrettskrets presiserte regelverket de la ut tidligere i uken i et møte i kveld, og oppfordrer oss til å skape et tilbud for medlemmene våre - men skynde oss sakte til vi ser hvordan gjenåpningen påvirker smittetrykket. Følg retningslinjene for godt smittevern, hold dere til lokale aktiviteter og treningskamper - og vær kloke i valgene dere tar, sier Magne Brekke i Oslo Idrettskrets. Det skal vi være!  


Dere kan lese dere opp på alle detaljer i retningslinjene for treningsaktivitet i våre haller og anlegg i linken under, men kortversjonen er oppsummert som følger: 

  • Barn og unge kan igjen trene innendørs, i grupper a 20 pluss trenerapparat/smittevernsvakt. 1 meters avstand er ikke nødvendig i denne aldersgruppen. Hall kan deles i to med skillevegg el. for å samle to grupper a 20 spillere i hver sin ende. 
  • Barn og unge kan trene utendørs i grupper på inntil 30 pluss trenerapparat/smittevernsvakt. 
  • Voksne kan ikke trene inne - men utendørs i grupper a 20 - dersom 2 meter avstand kan holdes 
  • Styrkerommet i Ullern Flerbrukshall kan benyttes 
    • For barn og unge: grupper på inntil 10 pluss smittevernsvakt, 1 meters avstand 
    • For voksne over 20: grupper på inntil 5 pluss smittevernsvakt, 2 meters avstand
  • Vi fortsetter å praktisere munnbind til og fra hallen i fellesområder for aldersgruppen 13+ og for voksne på vakt i fellesområdene. Garderobene holdes stengt.
  • Dedikert smittevernsvakt til alle treninger - både i hall, ute og i treningssenteret i tillegg til trener. Smittevernsvakter må sette seg inn i retningslinjene før trening og vakter. 

Dette er hovedlinjene vi må følge, les mer detaljert i følgende lenke med komplett instruks for bruk av våre anlegg. 

https://www.ullernhandball.no/p/55475/treningsinstruks-ullern-handball


Ha en trygg og god trening, og vær med å bidra til at dette er et tilbud vi får holde åpent for spillerne våre! Neste fase i gjenåpningen er varslet til 10. juni. Saken oppdateres da.  


Mvh Koronagruppen i Ullern Håndball for Styret 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.