3 Ullern 2005-jenter tatt ut til Regional Landslagssamling!

Postet av Gøril Solheim den 17. Sep 2021

"Du er en av de som er plukket ut til å være med på regional landslagssamling!" står det i brevet som i dag ble sendt ut fra Håndballforbundet til 26 spillere født i 2005. Tre av jentene våre fikk dette - Minken Maltau, Jenny Husaas og Stella Waagan. 

I disse dager har det ikke vært helt greit å langtidsplanlegge - og Håndballforbundet beklager kort frist, for allerede onsdag 21. september skal jentene samlet til dagsamling på Langhus. Men det tror vi de får til! 

Minken og Stella går på Wang Toppidrett - mens Jenny går på NTG. Marius Wilhelmsen, en av trenerne i trenerteamet, og som har fulgt jentene hele veien, sier at dette er særdeles dedikerte håndballjenter, som har trent iherdig og målrettet i alle år. - Ekstra gøy er det at Minken begynte som målvakt for bare tre år siden, og hun har hatt en vanvittig bra utvikling disse årene! sier han. - Stella og Jenny har hatt en god utvikling alle årene de har spilt, så dette var gøy! Vi er så stolte av jentene våre!  

- Vi er inne i en god periode nå,  sier Marius videre, etter å ha sikret Bring-kvalifisering forrige helg. Nå heier vi på jentene som skal på samling, og gleder oss over at laget samlet har prestert godt sammen - og nådde målet vi hadde satt oss om Bring-kvalifiseringen sammen. Denne sesongen gleder vi oss til, sier Marius, som er trener for jentene sammen med Hedda, Runar, Bjørn og Henning. 

Ullern Håndball ønsker masse lykke til! 

#goteamUllern

Foto: Marius W


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.