Håndballfest i Ullern flerbrukshall i dag for våre yngste spillere!

Postet av Gøril Solheim den 3. Apr 2022

Ullerns Jenter og Gutter 2013-lag og støtteapparat var arrangør av Intersport 4'er-runde i Ullern flerbrukshall søndag 3. april. Og det har vel ikke vært flere spillere og publikum samlet på gulv og tribune samtidig etter at vi overtok hallen for 2 år siden? En skikkelig håndballfest ble det!  

Dagen var delt i to med jenter først på dagen. Etter 30 spilte kamper, medaljeutdeling og en liten times pause for å tømme og fylle hallen på nytt, så var det guttenes tur til å spille like mange kamper. Det gikk 3 kamper parallelt på tvers av banen - og dommerne våre fikk kjørt seg med 60 kamper å dømme i løpet av dagen.

I kiosken var det til tider kø helt ned til hallinngangen, og 156 vafler, 91 pølser med lompe, litervis med kaffe, brus og annet godis bidro til et solid innskudd i klubbkassa! 

Vel blåst arrangement alle til alle som har stått for det. Undertegnede så at både Ina, Merete, Tonje, Trude og Hanne med MANGE flere hadde stålkontroll på kamper, kiosk, billett, sekretariat og dommere gjennom dagen. Alltid spennende når sikringen i kiosken, nøkkelen er låst inne på feil sted og andre småutfordringer oppstår mens det koker i hallen, men her holdt teamet roen!  Supert arrangement for våre småspirer - hvor så godt som hele foreldregruppa til 2013-kullet bistod med smått og stort! It takes a village! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.