Trude Waagan vant "Årets barnehåndballtrener" i Region Øst!

Postet av Gøril Solheim den 3. Mai 2022

Vår alles kjære Trude Waagan vant den regionale kåringen "Årets barnehåndballtrener" i dag for NHF Region Øst! 


"Alle" i Ullern kjenner Trude som en ekte håndballentusiast! Og vet at hun virkelig brenner for håndball for alle! Og at det aller beste i jobben som daglig leder i Ullern Håndball er når hun får være på parketten med barna og ungdommen i klubben. Om hun ikke har trent laget ditt så har hun kanskje vært akademitrener, Loppetassen-arrangør, Håndballsommerskolegeneral for både egen klubb og mange naboklubber, SFO-trener for nye potensielle håndballspirer, SPU-trener, allidrettstrener, trenerinstruktør for trenerne våre, coach og veileder for foreldretrenerne våre osv. For dette har Trude drevet med i mange, mange år! 16 år i Ullern for å være nøyaktig. 10 år først som foreldretrener - deretter 6 år  - hittil - som sportssjef og daglig leder. 

Trude er overalt. Alltid med et smil og alltid med nysgjerrighet og interesse for alle, og hun elsker barn. Og Trude har rekruttert mange nye barn - og foresatte - til klubben med sitt vinnende vesen og ekte glede for håndballen!  Trude har utdanningen Trener 3, er SPU-instruktør for NHF Region Øst og trenerinstruktør i tillegg til jobben for oss. 

Kåringen foregikk selvsagt midt i en akademitrening tirsdag denne uken - og her stilte Håndballforbundets Anki Liam Spanic med et personlig diplom til Trude samt en sjekk på 10 000,- kroner fra Norsk Tippings Grasrotmidler som går til Ullern Håndball. Nestleder Øyvind Brandt og Vigdis Holmeset supplerte med nydelig kake og fotocollage til en litt forfjamset trener. 

Nominasjonen er virkelig fortjent, Trude! Hele Ullern gratulerer deg - og ønsker lykke til i den nasjonale kåringen i juni! Vi er stolte av å ha deg i klubben vår! 


OM KÅRINGEN OG NOMINASJONEN AV TRUDE

Les mer om Årets barnehåndballtrener og kåringen
De nominerte er med i kåringen om å bli Årets Barnehåndballtrener i sin region. En regional jury som ledes av regionens barnehåndballansvarlig, velger ut inntil fem kandidater blant de nominerte fra sin region som går videre til stemmeperioden. Den med flest stemmer i sin region kåres til Årets Barnehåndballtrener Regionalt. Klubbene til de regionale vinnerne vinner 10.000 kr.

Alle de regionale vinnerne inviteres til Topphåndballseminar i Sandefjord 10.-12. juni 2022, hvor kåringen og utdelingen av Årets Barnehåndballtrener vil finne sted. En nasjonal jury vil kåre Årets Barnehåndballtrener 2022 blant de seks regionale vinnerne. Klubben til den nasjonale vinneren vinner ytterligere 20.000 kr.

Kilde: https://www.handball.no/regioner/region-ost/nyheter-ro/2022/03/arets-barnehandballtrener-i-region-ost/

Begrunnelse for nominasjonen:
Trude har gjennom en årrekke vist et engasjement langt over gjennomsnittet. Hun er alltid positiv, litt stressa - men det er for å få med alle! Hun jobber 100% etter barneidrettens bestemmelser og håndballforbundet spesielt. Trude er i tillegg mentor for alle trenere i Ullern, viser god omsorg for alle spillere, er tydelig, klar, snill, rettferdig, morsom, inkluderende, flink og har varierte øvelser med mestring i fokus. Trude kjører ikke "solo-løp", men viser stor lojalitet overfor barnehåndball og dens rammer som NHF har satt. Ingen tvil: Trude er best! Hun er særdeles god på rekruttering. Ikke bare av barna, men også foresatte. Trude motiverer, engasjerer og hjelper ferske trenere inn i trenerjobben for første gang. En av de unike sidene til Trude, er at hun ikke er trener for sine egne barn. Her vises håndballhjerte for alle!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.