Fantastisk nyttårs-kickoff i Ørakerhallen!

Postet av Gøril Solheim den 7. Feb 2023

Tradisjonen tro gjennomførte vi Ullerns interne nyttårscup forrige onsdag, 1. februar! Det ble en fest av en håndballettermiddag for nesten 300 små og store Ullern-spillere - og en stor heiagjeng!  


Dette er Ullern eget nyttårskickoff for håndballspillerne våre i alle årsklasser, og det er fantastisk gledelig at vi klarer å samle nesten 300 spillere en helt vanlig onsdag.

De yngste og de eldste gruppene må av praktiske årsaker og plasshensyn deles i to puljer, og dermed er det stor ståhei i lille Ørakerhallen fra fire om ettermiddagen til nesten ti på kvelden. 

Og det er ikke bare spillerne som ønskes velkommen til dette arrangementet. Trenere, oppmenn og øvrig støtteapparat stiller også opp, og søsken og foreldre er også hjertelig velkommen for å delta. Det er lett å se at barna syns det er stas å ha med seg familien til sin fritidsaktivitet!  

Gruppen mellom 6 og 10 år er første pulje ut, og her var det rundt 160 spillere som ble aktivisert med lek, konkurranser og kamper på tvers av alder og kjønn, og med god og nødvendig hjelp av de eldste jentene våre.

Spillerne mellom 10 og 16 år var neste pulje ut - og også her er det fokus på lek og moro, piruetter og flygere - og her blandes lagene til ulike landslag som spiller turnering mot hverandre. Hvert landslag ble ledet av Aker-spillerne som er så greie å stille opp, tusen takk til Aker for det! Og det er flott å se hvor fint de eldste Ullern-spillerne våre tar vare på de yngre spillerne, det er dette som bygger Ullerns kultur og verdier!  

Og hva skulle vi gjort uten Kristin i kiosken?? Hun hadde sørget for saft og varme pølser til alle, og det gikk med over 600 pølser i løpet av ettermiddagen! Og foreldregruppene bidro alle med kaker, boller, muffins og fruktfat an mas, sjekk bare det deilige kakebordet på bildene under. 


Tusen hjertelig takk for all god hjelp og for supert oppmøte alle sammen!
Vi setter så stor pris på all frivillig innsats som gjøres for klubben vår og spillerne våre! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.