Endelig hjemmekamp i egen hall for Aker Topphåndball!

Postet av Gøril Solheim den 24. Sep 2023

Aker-jentene kjente virkelig på gleden over endelig å få spille kamp på hjemmebane  i Ullern flerbrukshall. Og mot Molde leverte jentene en av tidenes beste kamper! 


Onsdag som var hadde vi besøk av Molde til vår første hjemmekamp i nylig tilpassede Ullern flerbrukshall. Vi skal ikke si at hallen var utslagsgivende for et heltent Aker Topphåndball, men det hjalp kanskje litt med et mer enn entusiastisk hjemmepublikum?

Les hele kampreferatet her i Akersposten:
Aker: Endelig egen hjemmearena og full pott i første kamp – Norsk Topphåndball (topphandball.no)


Ullern flerbrukshall som ble bygget og tilgjengelig for oss i mars 2020, omtrent samtidig som Norge stengte ned pga. pandemien. Hallen ble derimot satt opp uten å ha nødvendige tilpasninger for eliteseriespill. Det går blant annet på hvor mange plasser det skal være for publikum under disse kampene. 

Dette har medført at Aker har spilt sine "hjemmekamper" i Nadderud Arena og Oppsal Arena, noe som så klart ikke gir helt følelsen av å "være hjemme" med vante og trygge omgivelser, kjentfolk, hjemmepublikum, maskotopprdrag for våre yngre lag, osv. 

Hallen er derimot nylig renovert og tilpasset for eliteseriespill, og Aker har nå dispensasjon for å spille seriekampene her frem til 2030. I tillegg får Aker nå gjennomført samtlige treninger her, med unntak av en som er på Norges Idrettshøyskole. 

Dette gjør at alt flyter bedre, også med tanke på at Aker og Ullern samarbeider tett både i treninger, kampgjennomføringer, bidrag fra Aker på Ullerns yngre lag i ulike sammenhenger, hospiteringer til øvrige lag, osv. For Ullern som samarbeidsklubb gir dette enda bedre samhørighet - og flyten mellom Ullern og Aker blir definitivt enklere og mer sømløs! 

Vi gleder oss over dette - og kan allerede på onsdag invitere til ny hjemmekamp i Ullern flerbrukshall - når Sola kommer på besøk fra Stavanger. 


Foto: Aker Topphåndball 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.