Jenter 2006 tok gull i Haslumcup 2019!

Postet av Ullern Håndball den 18. Aug 2019


Nok en vellykket Haslumcup er gjennomført - og i år var det jentene fra 2006 og 2007 som kom lengst av Ullerns mange lag i cupen, og som tok med seg både gull- og sølvpokaler til Ørakerhallen! Bare å gratulere Haslumcup med et imponerende godt arrangement, igjen!


Jenter 2006 tok gullet med hjem! 

I år var det Jenter 2006 som gikk hele veien gjennom cupen til staselig finale i Nadderud Arena. Fra det året spillerne fyller 13 blir det finalekamp her og ikke i hallen der innledende spill foregår. Nadderud er hovedarena for cupen, og her er det innløp, opprop, direkteoverføring i handballtv.com - og masse liv i hallen og på tribune rundt kampene. 

Jenter 2006 hadde med to lag, i nivå 1 og i nivå 2, og begge lag toppet sine puljer etter innledende spill. Nivå 2 røk på sudden death i en triller av en kamp som endte 9-10 i sin kvartfinale søndag.

Nivå 1 gikk altså hele veien til finale etter masse fine kamper i innledende og 8 poeng av 8 mulige. Når også kvart- og semifinalene gikk jentenes vei, så ble det finale mot Vang fra Hamar, et sterkt og godt lag som også vant alle sine kamper i innledende solid - og et lag 06-jentene hadde respekt for før kampen. 

Det ble en jevn og spennende finale - hvor lagene fulgte hverandre tett hele veien. Ullern fikk 2 minutters utvisning da det var 2 minutter igjen, men holdt ettmålsledelsen før de sikret seieren med 10 mot 8 i siste minutt etter en nydelig målvaktredning som fort kunne gitt 9-9 i stedet. Målvakt Hennie ble fortjent kåret til Banens Beste i kampen, av Vangs lagledelse. Hadde ikke Haslum blitt slått ut av Vang i semifinalen kunne det blitt reprise av fjorårets finale i Ørakerhallen, hvor Haslum trakk det lengste strået. I år var det Ullerns tur. 


2 x Sølv til Jenter 2007! 

Våre Jenter 2007 hadde også med 2 lag i cupen - ett i nivå 1 og ett i nivå 2. Cupen legger opp til nivåinndeling i cupen som Håndballforbundet gjør i Region Øst (vår region). Dette for at lagene skal kunne sette opp lagene slik at det blir mest mulig like grupper og mestring for de fleste lag. Dette så vi også på resultatene i gruppene, dette gir veldig mange jevne kamper. 2 av 2007-kampene søndag morgen endte også med Sudden Death og straffekonkurranse for å få avgjort to av kampene. 

Tilbake til Ullern Powers. Til tross for at lagene havnet på hhv. 4. og 5. plass i sine puljer i innledende spill klarte begge lagene i sluttspillet å hente seg inn igjen, og begge lag gikk helt til finalen. Imponerende! Finalene ble spilt rett etter hverandre på Skøyen søndag ettermiddag, og jentene våre fikk etter to gode kamper med seg sølvpokalene hjem til Øraker. Det var de veldig fornøyde med!  Årets viktigste dugnadshelg for klubben!

Haslumcup er årets største dugnadshelg for klubben vår, hvor vi er vertskap for Haslum i to av våre haller, Hovseterhallen og Skøyenhallen. Sistnevnte som "vikar" for Ørakerhallen siden den er stengt pga. vannskade. 

Haslumcup hadde i år med over 350 lag i cupen, og cupen spilles på 15 arenaer stort sett i Asker og Bærum, men også i våre to haller over på Oslo-siden. Ullern hadde i år med 20 lag i alderen 8 til 16 år, og rundt 200 voksne fra støtteapparatet måtte til på ulike måter for å bidra til gjennomføringen. Inntektene fra dette dugnadsarbeidet og drift av hallene under cupen er en svært viktig inntekt som går tilbake til aktiviteter for håndballspillerne i klubben vår på ulike måter, og klubben setter enormt pris på innsatsen til alle frivillige. 

Tusen takk til alle som har bidratt på sin måte til gjennomføringen!


Foto: lagenes egne med samtykke (TH/GS)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.