Ullern IF søker driftsleder til Ullern idrettspark

Postet av Ullern Idrettsforening den 13. Sep 2021

Foto: Akersposten

Ullern IF søker nå en driftsleder til Ullern idrettspark. Vedkommende som innehar stillingen rapporterer til styreleder i Ullern IF og har det overordnede ansvaret for at anlegget fungerer tilfredsstillende. Arbeidsoppgavene er dermed både av praktisk og administrativ karakter og vil variere innenfor et vidt spekter; Som fra å påse at renhold blir utført slik det skal til oppfølging av tilsynsvakter og kommunikasjon med Oslo kommune om feil og mangler ved anlegget. Noen av oppgavene krever tilstedeværelse utenom normalarbeidstid.

Vi ønsker oss en entusiastisk, foroverlent, praktisk og fleksibel person som kommuniserer godt med brukere og eiere av anlegget. Førerkort klasse B og egen bil til disposisjon er en fordel.

I første omgang vil vi ansette i 50% i ett-årig engasjement, med mulighet for både fast ansettelse og utvidelse av stillingsprosent etterhvert. Konkurransedyktig lønn. 

Søknad sendes til Ullern IFs styreleder og leder i driftsstyret på e-post leder@ullern.no og drift@ullern.no så raskt som mulig. Søknadene blir behandlet fortløpende. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Ullern Idrettsforening i Ullern bydel i Oslo  er et idrettslag med over 2000 medlemmer og består av undergrupper for bandy, basketball, fotball og håndball. I 2020 ble det på idrettsparken åpnet en flerbrukshall, i tillegg til allerede eksisterende fotballbaner, bandybane, teknisk bygg med kontor og møterom samt et klubbhus med garderober. Ullern idrettspark eies av Oslo kommune og driftes av Ullern IF.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.