Nytt styre + heder og ære på årsmøtet

Postet av Ullern Idrettsforening den 11. Jun 2020

På Ullern IF årsmøte 10. juni 2020 ble Erling Krohn tildelt æresmedlemskap i foreningen, samt at avgående ledelse også ble takket av med blomster.

Erling Krohn har vært i Ullern hele sitt liv.  Han har vært utøver i mange idretter, har hatt mangeårig trenerrolle i flere av disse, og har også vært tillitsvalgt i foreningen i lang årrekke. Han er fortsatt leder kontrollutvalget i foreningen. Hele Ullern gratulerer Erling med utnevnelsen. 

Mangeårig leder av hovedstyret, Svein Storjord, ble takket av som leder, men uten at han forlater Ullern helt. Svein går inn som kasserer i driftsstyret for idrettsanlegget i Ullern idrettspark, hvor Svein har vært en pådriver for flerbrukshallen, som nå er tatt i bruk. 

Hederstegn tildeles Reidar Martinsen som gikk ut av tillitsverv i Ullern i 2019 etter mange års innsats for klubben. Reidar var ikke tilstede og vil få sin hedersbevisning senere.

I tillegg ble også Katinka Greve Leiner takket av idrettssekretær Hans Skageng, for sin innsats som nestleder.

Det nye hovedstyret i Ullern består av:

Christian Sydhagen, leder (ny)
Geir Talgø, nestleder (ny)
Tore Jørgen Rye, kasserer (gjenvalg)
Oddveig Helland, styremedlem (gjenvalg)
Benedicte Hallingstad, styremedlem (gjenvalg)

Nils-Einar Eliassen, leder fotballgruppa (ny)
Tore Kvam, leder basketgruppa (gjenvalg)
Stine Røisland, leder håndballgruppa (gjenvalg)
Sverre Gaasrud, leder bandygruppa (gjenvalg).
Støtte fra Sparebankstiftelsen

Postet av Ullern Idrettsforening den 11. Mai 2020

Ullern har fått støtte på 175.000 kr fra Sparebankstiftelsen til innkjøp av utstyr i vårt nye styrkerom i Ullern Flerbrukshall.

Ullern håndball ved Kristi Hegna Eggen var ansvarlig for søknaden på Ullerns vegne. All honnør for god jobb som resulterte i at Ullern fikk en av de største tildelingene fra stiftelsen i vår del av byen.  Dette sikrer at vi får utstyrt styrkerommet med det utstyret som står på ønskelisten fra alle de fire sportslige lederne i Ullern IF, sier sportslig leder Vigdis Holmeset i Ullern håndball.  

Nå går det heldigvis mot en forsiktig åpning av hallen for trening ila. denne uken, møterom kan snart tas i bruk, og forhåpentligvis kan styrkerommet etter hvert også tas i bruk. Når det blir lov vil det også være fullt utstyrt.

Du kan lese hele artikkelen i Akersposten her.
Vi overtar 16. mars

Postet av Ullern Idrettsforening den 26. Feb 2020

Pga. noen innkjøringsproblemer med tekniske systemer i nybygget er vår "overtagelse" utsatt i to uker slik at vi regner det nå som rimelig sikkert at vi vil få ta bygget i bruk fra 16. mars.  Det vil bli en formell åpning av anlegget som vi vil komme tilbake til når tidspunkt er fastsatt av Oslo Kommune.
Gi din Grasrotandel til idretten i Ullern

Postet av Ullern Idrettsforening den 6. Feb 2020

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Du bestemmer selv hvem som skal din grasrotmottager til enhver tid.

Ved spill hos Norsk Tipping vil 7 % av innsatsen gå direkte til Ullern IF (med unntak av Flax og Belago).

Grasrotandelen på ikke ut over innsatsen eller premien din, det er kun en andel av overskuddet til Norsk TIpping som på denne måten går rett til Grasrotmottageren.  Du må selvsagt være kunde hos Norsk Tipping for å knytte deg til Grasrotandelen. 

Alle inntekter fra Grasrotandelen går uavkortet til aktiviteten innen fotball, håndball, bandy og basket i Ullern IF. 

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen.  Du kan gjøre det på én av følgende måter:

  1. Hos Kommisjonær er det bare å oppgi at du vil ha Ullern Idrettsforening som grasrotmottager når du leverer dine spill. 
  2. SMS: Send GRASROTANDELEN 951050326  til 6000
  3. Nettspill hos norsk-tipping.no
  4. Norsk Tippings mobilspill/app

Når du knytter deg til ordningen får Ullern 7% av det du spiller for, og med mange spillere så blir som med mange bekker små. 

Mer informasjon finnes også hos Norsk Tipping.

Takk for at du støtter Ullern IF via Grasrotandelen.
Årsmøtet 2020

Postet av Ullern Idrettsforening den 5. Feb 2020

Innkalling til årsmøtet 2020 ligger fortsatt på eget menypunkt i høyremenyen.

Årsmøtet blir i våre nye klubbhusfasiliteter i Ullern Flerbrukshall, 3. etg.  

NY DATO er nå fastsatt til onsdag 10. juni 2020 kl. 19.00.