Godt nyttår alle sammen!

Postet av Ullern Idrettsforening den 30. Des 2023


Kjære medlemmer, trenere, lagledere, foreldre, frivillige, sponsorer og alle i Ullern idrettsforening,

Som daglig leder ønsker jeg å rette en stor takk til hver og en av dere for den fantastiske innsatsen og dedikasjonen dere har vist i løpet av det siste året. Ullern IF er ikke bare en idrettsforening, men en sammensveiset familie som jobber sammen for å skape et positivt og inkluderende miljø for alle. Det kunne vi blant annet se på årets siste aktivitet i Ullern Flerbrukshall, nemlig romjulsfutsal 2023. Der samles både nåværende og tidligere fotballspillere, både gutter og jenter, til en godt organisert cup der vennskapet og familiefølelsen er ekte! Konkurranseinstinktet er det heller ikke noe å klage på, men sånn er det i alle idrettene i Ullern IF. Vi er der like mye for menneskene og det sosiale. 

Rudi er en viktig bidragsyter og en kontinuitetsbærer i Ullern som bryr seg det lille ekstra om andre.
Han passer på at alle har det bra og at resultattavla er oppdatert. I bakgrunnen har vi både nåværende og tidligere medlemmer i Ullern IF.


Det er hyggelig å se at mange samles i jula til en uformell, men høytidelige futsalcup i romjula! 

I løpet av det kommende året står vi overfor utfordringer knyttet til økt inflasjon, noe som gjør det enda viktigere for oss å samarbeide og jobbe hardt for å holde kostnadene nede. Vi setter pris på den innsatsen som allerede er gjort, og jeg er sikker på at vi sammen kan overvinne utfordringene som ligger foran oss. Vi er helt avhengig av at næringslivet fortsatt er med oss. Vi jobber med både ny strategi for idrettsforeningen der vi skal bry oss om lokalsamfunnet og vi skal være en møteplass for alle i lokalmiljøet. Det krever tiltak og handling. Vi ønsker at næringslivet hjelper oss med både å opprettholde alle aktivitetene, men også at vi sammen gjør lokalsamfunnet trygt og trivelig gjennom idretten og den posisjonen idretten har.

Vår felles innsats strekker seg også utover det sportslige. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre våre anlegg og skape bedre rammevilkår for idretten generelt. Målet er å gjøre Ullern IF til den viktigste møteplassen for alle i området, både "på og utenfor banen." Dette skaper ikke bare gode idrettsutøvere, men også sterke bånd og vennskap som varer livet ut som f.eks romjulsfutsal eller åpen hall for basket der venner møtes.

Daglig leder Alexander Aas ser positivt på 2024, ,men det skal jobbes knallhardt for at vi sammen skal bli både enda bedre, både på og utenfor banen!

 Jeg vil også takke alle sponsorer for alle bidrag i 2023 og at de fleste er med i 2024. Vi er helt avhengig av et godt samarbeid med næringslivet for å opprettholde kvalitet i alle aktivitetene. Vi jobber også med at alle samarbeidspartnere skal få noe mer tilbake og at vi knytter sterkere bånd sammen.

La oss se frem mot 2024 med optimisme og samhold. Sammen er vi sterke, og jeg er sikker på at vi vil fortsette å oppnå gode resultater både sportslig og sosialt. Takk for deres engasjement, lidenskap og dedikasjon til Ullern idrettsforening.

Godt nytt år til dere alle!

Med vennlig hilsen,

Alexander Aas, Daglig leder Ullern idrettsforening


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.