Ledige plasser på Junior J17-20 og 5. div. damer fra høsten!

Postet av Gøril Solheim den 27. Mai 2024

Vi er godt i gang med planleggingen av neste sesong, og har meldt på lagene våre til seriespill - Junior i nivå 2 - og 5. divisjon. Vi ønsker oss flere spillere i gruppa! 


I Ullern Håndball er dette høstens tilbud til jenter fra 17 år og opp til senior, som fra høsten spiller i 5. divisjon. Nå som vi planlegger ønsker vi oss en større treningsgruppe! Vi  har plass til flere spillere som ønsker å spille håndball sammen med oss.

Det blir en spennende sesong med fokus på fellesskap, utvikling og moro på banen - og med 2 lag påmeldt i serien blir det rikelige muligheter for å få spille kamper for de som ønsker! Vi legger opp til to treningsøkter i uken. 

P.t. er vi rundt 16 spillere - godt fordelt fra 17-30ish, som har bekreftet at de fortsetter eller kommer opp fra J16. Vi skulle gjerne vært opp mot 25 spillere for å få maks utbytte av øktene. 

Så har du en venn som har spilt før og ønsker å komme tilbake, eller kjenner du noen som har flyttet til Oslo pga. jobb eller studier - tips dem gjerne om å ta kontakt med oss! 


Hovedtrener Runar Helland Åmot kan kontaktes om du ønsker mer informasjon om laget og opplegget. 

Epost: runar_1995@hotmail.com
Tlf: 957 86 739