Vellykket håndballskole for de yngste i uke 26

Postet av Gøril Solheim den 27. Jun 2020

55 glade barn i alderen 6-12 år - fra Njård, Bygdøy Monolitten, Jar og Ullern gjennomførte en varm, koronatilpasset og vellykket håndballskole i og utenfor Ørakerhallen denne uken.  

Og det var mange som hadde gledet seg stort til å samles igjen - både trenerapparatet og ikke minst barna, som fikk en nydelig sommerferiestart sammen. 

Trude Waagan hadde regi på opplegget, og hadde hjelp av mange dyktige trenere/spillere fra både Ullern Håndball og Aker Topphåndball. Gruppene var delt i tre faste kohorter under uken - og opplegget var tilpasset smittevernretningslinjene som har begrensninger f.eks. på hvor mange som kan være samlet inne i hallen samtidig. Da var det flaks med det fine været, masse tumleplass, grønt gress og nyoppfrisket beachhåndballbane rett utenfor hallen. 

De 8-9 trenerne som var tilstede hver dag sørget for tre økter med håndball, beachhåndball, fysisk og masse lek, varm mat og frisk frukt i pausene. Høydepunktet for de yngste var nok vannsprederen som var hyppig brukt for å kjøle ned varme kropper. 

Ullern Håndball har tradisjon for å arrangere håndballskole første og siste uke i skoleferien, og dette var et populært tilbud i år - hvor mange nok var sulteforet på organisert trening og samvær med jevngamle. Neste økt er i uke 33. 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.