Vi minnes de vi savner! 

 

I Ullern Håndball har vi mange viktige støttespillere med oss i vårt klubbarbeid. Vi har dessverre  i løpet av årene mistet noen av de vi har satt stor pris på, og ønsker å minnes dem her - fordi de har betydd mye for mange - og fordi vi alltid vil huske dem.  Thor Martin Elton

En god venn og støttespiller i Ullern håndballklubb gikk brått bort 25 februar 2019. Thor Martin Elton ble 49 år. Thor Martin kom til klubben som pappa til to håndballjenter for 3-4 år siden. Han viste stort engasjement rundt idretten og jentenes lag, og deltok aktivt i støtteapparatet. Når barna trengte noe ekstra, var Thor Martin der med en gang.  Han bisto som hjelpetrener, organiserte løpeturer og fikk jentene til å ta i det lille ekstra. Alltid med et bredt smil, en god kommentar, et godt blikk for det individuelle i hver person. Thor Martin var aldri overfladisk, han gikk i dybden og utviste god menneskekunnskap. Derfor var det så mange som ble glad i ham i klubben vår. For oss fremsto han som en stor ressurs.

I fjor vår gikk Thor-Martin inn i styret i klubben som driftsansvarlig for håndballhallen. Han tok initiativ og løste enkelt de oppgavene som trengtes. Han var god å ha med på klubbens cuper og dugnader. Thor-Martin var sterk, klok, ryddig og hadde stor kapasitet. Jentene hans er dyktige håndballspillere, og trente med lag fra flere årsklasser. Thor-Martin kjente derfor spillere, trenere og foreldre på hele jentesiden i klubben.

Sjokket var stort da vi fikk vite at Thor Martin hadde valgt å avslutte livet sitt. Hele Ullern Håndballklubb er preget av sorg og ønsket om å ta vare på familien i denne tunge stunden. Sorg varer lenge, og det kommer tøffe dager. Det er ikke lett å miste en pappa, en fosterfar, en sønn, bror, onkel og god venn. Alle våre tanker og styrkeklemmer går til de som er igjen. Vi lyser fred over Thor Martins minne.

 Takk for alt Thor Martin.


På vegne av alle venner i Ullern Håndball

Stine Røisheim, Lise Skudvig, Gøril Solheim  Kjersti Solem  

Tidligere nestleder i Ullern idrettsforening, Kjersti Solem, gikk bort 12. september 2018 etter en tids sykdom. Kjersti var en sann ildsjel, og utover hovedstyret var hun svært aktiv i både Ullern håndball og Ullern fotball.  Takk for innsatsen for klubben og derigjennom bydelens barn og ungdom. 


Gode venners nekrologer i Aftenposten finner du her og her.