Ny i Ullern Håndball 


Ny i Ullern Håndball 

Oppdatert pr 28.7.20

Velkommen til klubben! Her beskrives fremgangsmåte for å bli registrert medlem i Ullern Håndball og det gis oversikt over treningsavgifter. 

Det finnes nyttig informasjon på vår hjemmeside www.ullernhandball.no, også informasjon om kontaktpersoner for det enkelte lag. Klubben har også en  Facebokside, Ullern Håndball, hvor praktisk informasjon også deles. 

 

  1. Registrering/ innmelding

Benytt lenken under for å søke medlemskap først i idrettsforeningen og deretter i avdelingen for Håndball.

https://medlemskap.nif.no/21043

 

«Min idrett» er en felles tjeneste drevet av Norges Idretttsforbund som klubben bruker til  oppfølging av lag og medlemmer.

 

  1. Hva koster det?

Treningsavgiften vedtas på Ullerns årsmøte. Prisen varierer ut fra alder på spillere og antallet treninger pr. uke. I de eldste årsklassene skiller man på basis og utvidet treningssats, hvor basis er redusert avgift for spillere som deltar på 2 økter pr. uke og ikke det antallet laget har totalt. Må avtales med lagleder som melder fra til økonomi. 

Se treningssatser her: 

https://www.ullernhandball.no/p/47382/treningsavgift


Sosial profil
 
Ingen barn skal stå utenfor idretten som følge av dårlig økonomi. Som hovedregel belastes en redusert treningsavgift med kr 500 per år. Det kan tas kontakt med styrets leder (eller den i styret man ønsker å ta dette opp med).

Se kontaktliste i hovedmenyen.