Slik bestiller du klubbtøy i Ullern Håndball! 


Nå kan dere handle Ullernkolleksjonen både på nett og i butikken på Anton Sport Bekkestua. I butikken har de overtrekksbukse og jakke, shorts, trenings t-shirt. Drakt er på vei inn.


HUSK Å MELDE DERE INN:

Her er link til innlogging i Ullern Håndball via Anton Club, som medlemmene må være meldt inn i for å få rabatt på klubbkolleksjonen og 20% bonus på øvrig sortiment:

https://www.antonsport.no/klubbmedlemskap/99900090


Klubbkolleksjonen kan også kjøpes på nett:

https://www.antonsport.no/ullern-handball


Avtalen med Hummel og Ullern håndball går ut i desember 2024. Vi er i prosess med møter og forhandlinger ang ny avtale. Hvilken leverandør og merke det blir har vi ikke landet på enda. Kanskje lurt å kjøpe bare det mest nødvendige nå da Hummel kommer også med nye kolleksjon i desember 2024.

Ullerns draktkolleksjon:

Under ser du et utvalg bilder av vår faste draktkolleksjon og noe tilbehør. Hjemmedrakt, bortedrakt, shorts og overtrekksdress bestående av rød jakke og sort bukse. 


VIKTIG! Se i brosjyren om det er mulig å personalisere klærne du skal bestille,  noe skal trykkes på - annet ikke.
Når du bestiller i appen må du da velge "Kan personalisere"  og skrive inn initialer, etternavn, lag, nummer osv. Viktig å lese nøye korrektur på dette da det ikke er mulig å bytte platt med feil trykk. 

Katalog klubbkolleksjon Ullern Håndball

Vis alle artikler