Ullerns Håndballakademi er åpent for påmelding!

Postet av Gøril Solheim den 21. Jul 2020

Ullerns populære håndballakademi starter endelig opp igjen i uke 35, og nå kan du melde deg på! Akademiet er et supert supplement til de ordinære treningene, og her trener 2 aldersklasser sammen, gutter og jenter, og opplegget tilpasses spillernes alder.  

Treningene ledes av Trude Waagan som har lang erfaring og er utdannet trener og instruktør. Sammen med Trude benyttes det erfarne spillere fra både Ullern, Aker Topphåndball og Haslum HK. Det faglige opplegget ivaretas av kompetente trenerressurser med solid faglig kompetanse og kommer til å tilrettelegge øktene tilpasset utøvers utvikling.

 For de yngste barna legges det stort fokus på det å bli «god med ball» og ha det gøy med ball. Videre på innlæring av tekniske ferdigheter – kast og mottak, ballbehandling, skudd og finter.

For de eldre barna mye av det samme, men her jobbes det også med samspill, spillforståelse og også en del rundt mentale ferdigheter: hva er jeg god på og hvordan skal jeg bruke dette i spillsammenheng.

Oppstart og varighet.

Første akademitrening starter i uke 35 for alle gruppene. Siste økt er i uke 24, rett før sommerferien. 

Hvem kan melde seg på? 

Tilbudet er for spillere i alderen 9 år (2011) til 13 år (2007).

Tid og sted for treningene.

  • Gutter og jenter 2011, samt gutter og jenter 2010 onsdager kl. 1430-1600 i Ørakerhallen.
  • Gutter og jenter 2009 torsdager kl. 1430-1600 i Ullernhallen
  • Gutter og jenter 2008 og 2007 tirsdager kl. 1430-1600 i Ørakerhallen 

Pris

Håndballakademiet koster 1.500 kr per halvår – og betaling sendes ut i Spond etter oppstart.

Påmelding via Spond.

Dersom dere allerede bruker Spond skjer påmeldingen ved å bruke angitt kode inne i Spondappen. Nye Spondbrukere benytter angitt lenke under for registrering og påmelding. Dere vil få en bekreftelse fra oss på mottatt registrering etter noen dager.

Gutter og jenter 2008 og 2007: Kode SBIPX til de som allerede har Spond-appen eller lenken https://group.spond.com/SBIPX.

Gutter og jenter 2009: Kode GFQGK til de som allerede har Spond-appen eller lenken https://group.spond.com/GFQGK.

Gutter og jenter 2011, samt gutter og jenter 2010: Kode ZULNT til de som allerede har Spond-appen eller sende ut lenken https://group.spond.com/ZULNT.

Har du problemer med å melde deg på, ta kontakt så hjelper vi deg!  


Spørsmål sendes Trude Waagan: dagligleder@ullernhandball.no

 

Velkommen til en ny sesong med Ullerns håndballakademi! Her er det "førstemann til mølla"- prinsippet som gjelder! Håndballakademiet pleier å bli fulltegnet. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.