Hallene stenger igjen!

Postet av Gøril Solheim den 9. Mar 2021

Dagens pressekonferanse med Oslo Kommune og Raymond Johansen i spissen gir dessverre nye innstramminger som påvirker våre barn og unge. Det er for høy spredning i Oslo, og spesielt i aldersgruppen 10-19 år, og da treffer dessverre innstrammingene blant mye annet - også innendørs trening for våre spillere.


Fra i morgen, 10. mars, innføres følgende nye retningslinjer som påvirker våre spillere og lag, og foreløpig gjelder dette frem til påske (hvis vi nå får smittetallene ned): 


- Rødt nivå i barnehage og skole (åpent, men i mindre grupper)
- Forbud mot all innendørs idrett
- Mulig å trene utendørs i grupper à 10 - med 1 meters avstand og strenge smittevernsregler 

Vi beklager virkelig at vi igjen må låse hallene våre, men forstår at dette er et nødvendig tiltak for å snu smittetallene. 
Live-trening og utetrening!
Samtidig kaster vi oss rundt for å få i gang felles Live-treninger igjen 2 ganger pr. uke. Og så oppfordrer vi våre lagledere til å fatte mot - og planlegge kreativt for å opprettholde utendørs aktivitet i mindre grupper a maks 10 i hver gruppe. Med alle smittevernshensyn ivaretatt med tanke på blant annet avstand, bli hjemmme hvis man er syk, unngå fysisk kontakt og deling av utstyr osv. 


Oslo Kommune jobber for å få på plass "koronaverter" som skal følge opp sine utendørsanlegg og bidra til at retningslinjer overholdes. Samtidig får idretten ros for god kontroll på smittevern og for å følge retningslinjer, så vi skal fortsette det gode arbeidet sammen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.