Gjenåpningsfest i Ullern Flerbrukshall!

Postet av Gøril Solheim den 29. Sep 2021

Endelig kunne vi invitere Ullern-spillerne våre på gjenåpningsfest, med boller og brus - og Aker Topphåndball på hjemmebane i storform mot Oppsal! Aker gjorde storeslem - og er for første gang videre til kvartfinale i NM! 


For en kveld det ble, for de rundt 100 unge Ullern-spillerne våre, trenere, støtteapparat og en hel gjeng med håndballglade entusiaster!  Endelig fikk vi gjenåpne hallen og fylle tribunen - og både Ullern og Aker laget fest i storstua! 

Ekstra gøy at Aker Topphåndball tok kommando i kampen mot byrival Oppsal helt fra start, og til slutt stod igjen med 33-19-seier i denne åttendedelsfinalen i NM. Søndag møtes lagene igjen til seriekamp, og allerede i morgen skal rekruttene i aksjon mot Sola i 4. runde i NM. 

Ullerns håndballstyre stod i bresjen for arrangementet - og spanderte deilige kanelboller som Brødbakerne på Jar leverte, brus og kaffe på spillere og publikum - og jaggu var det ikke nok boller til Aker-jentene også.

Alltid stas for spillerne våre å få møte idolene sine på parketten etter kampen, og dette lagbildet fortjener Henning G en takk for å ha fotografert! 

Takk for en magisk kveld i Ullern Flerbrukshall, vi gleder oss til mange sånne stunder!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.