Ullerns Kvinner Senior ble Norgesmestere i Beachhåndball 2022!

Postet av Gøril Solheim den 20. Jun 2022

Etter to år med pandemi var det endelig tid for beachhåndball og NM i Sandefjord denne helgen. Der hadde vi med både Jenter 16 og Kvinner Senior, og sistnevnte tok like godt med NM-gullet hjem!


Det var et etterlengtet beach-NM som ble spilt i Sandefjord i strålende solskinn. Finalene gikk søndag, de 18. i rekken, og 70 lag fordelt på 6 forskjellige klasser deltok i år. 

Katinka Haltvik skal spille håndball for Ullern denne sesongen, og meldte like godt på damelaget for Ullern til beachhåndball-NM i år. For 3 år siden var hun med å vinne sammen med Aker-jentene, og motivasjonen var stor for å få med seg en ny NM-medalje hjem, selv om det spilles mest for gøy! 

Ullern møte Tyristubben i finalen, og vant 2-0. Martine Welfler (Ullern) ble kåret til vinnerlagets beste spiller, 


Våre Jenter 16 endte til slutt på en 6. plass, men her var marginene små. Ullerns jenter tapte mot Tyristubben i kvartfinalen med knappest mulig margin. Etter 1-1 ble det shoot out, og her tapte vi dessverre med 1 poeng. Dermed ble det til slutt Tyristubben som møtte Kjelsås til finale - og her stakk Kjelsås av med seieren og NM-gullet. Trude Waagan var med som trener for Jenter 16, og har allerede "forhåndsmeldt" oss på neste år, så gøy var det!  


Vi gratulerer alle vinnerne! 


Tusen takk til Stine Røisheim og Kristin Elisabeth Maltau for bildene! 


Les mer om beachhåndball-NM her:

https://www.handball.no/nyheter/2022/06/nye-norgesmestere-i-beachhandball/?fbclid=IwAR1SUSGOQmspOZ-VEuD6kRgOOB-7qmk5s-TumUfuyYVQ4acUUFLGg4KqvmI

Og Akersposten:
https://www.akersposten.no/tok-nm-gull-i-sanden-for-ullern-det-var-goy/s/5-142-4477?fbclid=IwAR0lO2iUUzPOCPb_--P7v9Ja1FdXTzb9Wl-AfKfgRIGMFBzNo4zvYfDlSgw

 Foto: Svein André Svendsen/NHF - øvrige Ullerns egne. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.