Ullern lager Allidrettskurs for førskolebarna!

Postet av Ullern Håndball den 8. Des 2019

Fra mars til mai inviterer Ullern IF alle førskolebarn til allidrettskurs i den flunkende nye flerbrukshallen vår ved Ullernbanen.


Ullern Allidrett arrangeres for førskolebarn i den nye flerbrukshallen ved Ullernbanen. Dette ble så populært at det nå er satt opp en ekstra dag - torsdager samme tid, kl 17-18. 

Vi ønsker at barna prøver ulike aktiviteter med og uten ball. Fokus er utvikling av grunnmotorikk med koordinasjon og balanse. I lek tilpasset barnas nivå vil de oppleve mestring og engasjement gjennom aktiviteter - sammen med våre høyt kvalifiserte trenere.

Kjenner du en liten Ullern-rekrutt - så spre budskapet! Vi håper å fylle nyhallen med glade førskolebarn til våren! Kanskje treffer de der nye klassekamerater på kurset og dermed får en tyvstart på det sosiale som møter dem på skolen til høsten.  I opplegget som planlegges for høsten vil det også bli gjennomført uteaktiviteter.

Ullern Håndball gjennomfører allidrettstilbudet på vegne av Ullern IF.


Påmelding

Meld deg på i mail til trude.waagan@gmail.com


Har du spørsmål om allidrettstilbudet tar du kontakt med Trude Waagan på telefon 950 32 330 eller mail: trude.waagan@gmail.com


Først til mølla - begrenset antall plasser!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.