Oppdatert korona-informasjon for kamp og trening

Postet av Gøril Solheim den 10. Okt 2020

Vi får mange korona-relaterte spørsmål i disse dager - om kamp og trening spesielt, i hallene våre. Vi har nå oppdatert og samlet alt dere trenger å vite på en egen "korona og smitteverns-side" på nettsiden vår.


Oppdatering 28.10.2020: 
Hovedhensikten til regjeringen og helsemyndighetene i gårsdagens pressekonferanse og oppdaterte retningslinjer (27.10/28.10) er å skjerme barn og unge for nye inngripende tiltak. Målet er å la treninger og kamper gå så normalt som mulig. Aktivitet prioriteres foran publikum.


For å bidra til redusert smittespredning - og for å bidra til fortsatt trenings- og kampaktivitet for spillerne våre i Ullern Håndball har styret og koronagruppen i Ullern Håndball i dag besluttet å innføre følgende anbefalte tiltak for kampgjennomføring i Ullern Flerbrukshall og i Ørakerhallen. 

  • Munnbind: Ingen tvang om munnbind for spillere, trenere, sekretariat eller publikum. Men vi ønsker å innføre munnbind for dørvakt, tribunevakt, hallvakt, kioskvakt og billettvakt. 
  • Kiosk: Holdes fortsatt åpen i helgene for salg av innpakkede varer, ikke vafler. 1 kioskvakt, ikke 2. 
  • Garderober: Vi stenger garderobene for bruk både på kamp og trening. Lagene må bytte til innesko før de går inn i hallen, og må fortsatt belage seg på å varme opp utendørs. Bagdrop finner vi en løsning på. 
  • Publikum: Vi følger oppfordringen til Oslo Kommune og Oslo Idrettskrets om en noe begrenset tilgang for publikum, og begrenser publikum til 1 ledsager pr. spiller på kampoppsettet som hovedregel. Totalen blir det samme som antall spillere på kamprapporten på begge lag. Faste plasser tildeles av tribunevakt, og må benyttes under hele kampen. Etter kamp - raskt ut til utsiden av hallen for å klargjøre til neste gruppe. 
  • Vi innfører 2 meters avstand på tribune for å begrense antall nærkontakter (nærkontakt = mindre enn 2 meter i mer enn 15 minutter, slik kan tribunedelen unngå karantene ved evt smitte der).

***

Det er fortsatt smittespredning av koronavirus i samfunnet, og Oslo har for tiden et stigende smittetall, slik at vi har et spesielt ansvar for å følge gjeldende smittevernsregler, også i idrettshallene våre. Nå har vi oppdatert alle våre instrukser for gjennomføring av treninger og kamper i hallene våre. 

Vår hovedmålsetning er å bidra til at våre barn og unge får fortsette å trene og spille kamper, og vi ber derfor alle som er glade i Ullern og håndball om å bidra til at vi gjør vårt aller beste for å overholde gjeldende smittevernsregler.  Denne informasjonen kan og bør deles med bortelag som kommer på besøk til oss, og som lurer på om det er tillatt med publikum under kamp, er det kaffe å få kjøpt osv.  


Oversikt - samling informasjon:

https://www.ullernhandball.no/p/55478/smittevern-i-ullern-handball
https://www.ullernhandball.no/p/55475/treningsinstruks-ullern-handball
https://www.ullernhandball.no/p/55476/kampinstruks-ullern-handball
https://www.ullernhandball.no/p/55477/hallvaktinstruks-ullern-handball
https://www.ullernhandball.no/p/55480/hallvaktinstruks---detaljert-orakerhallen
https://www.ullernhandball.no/p/55479/elitekamper-i-ullern-flerbrukshall


Har dere spørsmål om korona og smittevern relatert til kamp og trening? 
Ta kontakt med koronagruppen i Ullern Håndball! 

Styret har opprettet en koronagruppe, som består av Tonje Haugen (styre1@ullernhandball.no), Sigrid Hansen (styre3@ullernhandball.no) og Gøril Solheim (dommer@ullernhandball.no).

Koronagruppas oppgave er å følge med på de regler og rammer som myndighetene til enhver tid setter for klubbens virksomhet, og på de retningslinjene som idretten selv setter. Koronagruppen har også jevnlig kontakt med lokale smittevernmyndigheter og idrettskretsen. Koronagruppen har sammen med styret ansvar for å oppdatere retningslinjene for aktivitet, og for at trenere og øvrig støtteapparat er godt informert.


Ha en fin håndballsesong! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.