Nytt krafttak mot økt spredning - utsatt oppstart for innendørs aktivitet!

Postet av Gøril Solheim den 3. Jan 2021

I regjeringens pressekonferanse søndag kveld 3. januar innføres det igjen strenge nasjonale tiltak. Målet er å snu den økende smittetrenden vi dessverre ser i samfunnet nå etter jule- og nyttårsferien, og anbefalingen er å sette så godt som "alt sosialt" på hold i minimum 2 uker.


Vi skulle virkelig ønske at vi kunne slippe ungdommen løs i hallene nå etter jul. Dessverre er smittesituasjonen i samfunnet ustabil. Det har kommet anbefalinger fra FHI og Helsedirektoratet om utvidede smitteverntiltak nå i kveld, og dette berører også dessverre idretten og de yngre barna våre. 

Fra i morgen 4.1 vil hallene være stengt for all innendørs aktivitet frem til 18.1. Dette betyr at alle våre lag, fra J/G 2014 til J17-20 og Aker Rekrutt, ikke kan trene innendørs. Aker Topphåndball kan etter retningslinjene fortsatt trene innendørs, og Aker vil derfor benytte Ullern Flerbrukshall i perioden.
De eldre lagene kan fortsette med utendørs trening, slik de har gjort tidligere. De yngre lagene kan gjerne ta treningsøktene ute, hvis vær og føre tillater det. Det kan være løping, intervaller, stafetter, eller en skitur sammen i marka. Dette avtaler det enkelte lag/lagledelse med sine spillere. 


NB! Viktig at lagledelsen og de foresatte sammen orienterer spillerne om viktigheten av å holde god avstand, unngå nærkontakt og klemming når spillerne nå møtes igjen etter juleferien!


Vi håper smittetrenden snart snur, at vi kommer i gang med vaksinering av befolkningen og at vi om ikke lenge kan ta i bruk hallene våre igjen til skikkelig håndballtrening og forhåpentligvis kampaktivitet også etterhvert. Vi holder dere fortløpende orientert om endringer!

Benytter samtidig anledningen til å ønske alle våre Ullern-venner alt godt for det nye året! Måtte hverdagen snart gå mot normalen, og måtte det fine vinterværet vare lenge slik at det blir noen fine utetreninger enn så lenge!


Smittevernsgruppen i Ullern Håndball;

Tonje, Sigrid og Gøril 


Foto: Gøril Solheim


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.