Støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til oppgradering av beachhåndballbanen

Postet av Gøril Solheim den 24. Okt 2023

Ullern Håndball - og spesielt vår engasjerte daglige leder, Trude Waagan, har et stort og brennende hjerte for beachhåndball. I tillegg til tradisjonell håndball så klart. Da styret ba om innspill til vedlikeholdsarbeid vi burde gjøre i løpet av sesongen, var det ingen tvil: beachhåndballbanen vår trenger sårt en oppgradering. 

Det er trange kår for mange om dagen, i denne såkalte "dyrtiden". Også idrettslag og klubber som drives på frivillig basis - har måttet prioritere hardt hva gjelder investeringer og vedlikehold blant annet, og sparer på det som spares kan. 

Ullerns styre satte seg derfor ned for å se på hvilke muligheter som finnes for at idrettslag og foreninger kan søke støtte til ulike tiltak - nettopp for å kunne holde tilbudet vårt vedlike, for sesongen vi er inne i. 

Sparebankstiftelsen DNB var en av de vi fant relevante å søke til - og dermed sendte Sigrid av gårde en søknad med ønske om støtte til at vi skulle kunne oppgradere beachhåndballbanen vår. Rett før helgen fikk vi svar: Vi var blant mange søkere til stiftelsen tildelt kr. 45 000,- i bidrag til sand, mål, jernriver, spader og banemerking. Hurra - og tusen takk! 


Høy aktivitet også utenfor idrettshallen
I tillegg til ordinære håndballag som spiller innendørs - har Ullern (og Aker) også deltatt i beachhåndballserien de siste årene. Og vi har som en av få klubber i serien egen bane å skilte med. I tillegg arrangerer vi årlig en populær nabolags beachhåndballcup sammen med flere av naboklubbene våre, og vi har også latt naboklubber benytte banen vår til ulike kamper og arrangement. Det er sosialt og skaper høyt engasjement når du kan samle barn og voksne på solrike ettermiddager, med fyr på grillen og sand i sokkene!

Men - en beachhåndballbane blir det slitasje på! Det har lagene våre hvert år - på rundgang - fått erfare, når vi setter i stand beachhåndballbanen for sesongen på vårparten. Da er det tilkjørt flere lass med sand, hentet frem spader, river og raker - og en gjeng med foresatte og spillere stiller på dugnad. Derfor ekstra hyggelig at vi i år virkelig kan ta et skikkelig røsk i gammel sand - og friske opp banen til sesongstart. 

Det er ikke til å legge skjul på; Ullern er glad i beachhåndball! Og vi ønsker oss veldig en bane til! Da kunne vi spilt enda flere kamper og arrangert større cuper for flere lag og klubber i regionen! Det får være neste punkt på ønskelisten! :-) 


Tips gjerne andre som driver lag eller foreninger om Sparebankstiftelsen DNB. Les mer om dem her - Sparebankstiftelsen | Forside - og vurder om dere skal søke stiftelsen om støtte til gode tiltak for å skape gode nærmiljøer der dere er! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.