Super Kast ballen-dag i Ullern Flerbrukshall lørdag!

Postet av Gøril Solheim den 4. Des 2023

Lørdag 2. desember var det "Kast ballen-dagen" i Ullern flerbrukshall. Hensikten med dagen er å få enda flere barn til å oppdage gleden med ball og lek, samvær og lagfølelse. 

Dagen var godt organisert - og trenere, styremedlemmer og ungdomstrenere stilte opp med rigging, kiosk, utstyr. 

Og så Trude Waagan da, vår alles Trude og primus motor for dagen, som elsker nettopp dette: å samle ungene på parketten - leke og ha det gøy med ball. Ingen var mer glad enn henne for oppmøtet av både barn og foresatte som deltok. Vi talte rundt 50-60 barn i alderen 5-8 år - og de moret seg med lek, skudd på mål, hinderløype, mini-kamp og musikk, saft og pepperkaker. Morsom dag med glade barn! Og sosialt også for de voksne som var tilstede. Håndball blir jo - av erfaring - fort engasjerende for flere enn de som spiller ball! :-)


Noen som fikk lyst å starte med håndball? 

Målet med dagen er jo å vise frem lagidretten vi alle er så glade i - med mål om å få med flere spillere i Ullern! Og vi håper jo at vi tente gnisten - og ser mange nye barn leke med oss på treningene fremover!

Ta kontakt med Trude for nærmere informasjon om treningstider og opplegg om det er noen som ønsker å melde seg på. Epost til: dagligleder@ullernhandball.no


Tusen takk til alle som kom! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.