Vellykket nyttårscup for Ullern & Aker Topphåndball

Postet av Gøril Solheim den 28. Jan 2024

Denne uken arrangerte Ullern Håndball sammen med Aker Topphåndball den tradisjonsrike nyttårscupen for alle Ullerns lag. 

Det var en herlig atmosfære i Ullern flerbrukshall under nyttårscupen, med over 200 barn fra lagene i Ullern Håndball samlet under samme tak. Arrangert lek og moro, håndballkamper, kiosk med mat og kaker, sosialt samvær for både spillere, lagledere og foreldre som deltok.. 

Nyttårscupen er 3-delt - hvor første del er lagt opp for de yngste spillerne, godt veiledet av Aker  Topphåndballs rekruttgruppe. I andre runde er det de eldste lagene som spiller mot hverandre - veiledet av Akers Jenter 16.

Avslutningen er lagt opp til at de eldste lagene med blandede lag spiller EM - og representerer de ulike landene. Her endte det med finale mellom Danmark og Norge - og Danmark stakk av med det gjeveste trofeet. Tusen takk til spillerne fra Aker Topphåndball som laget liv og røre på tribunen som heiagjeng. 

Tusen takk til alle som kom og for alle bidrag til denne fine tradisjonen vår, og en ekstra stor takk til Aker Topphåndball for at dere bidrar til å gjøre nyttårscupen til en sukses! Det er fantastisk å se samholdet og engasjementet blant spillerne og foreldrene, og vi ser frem til å fortsette denne flotte tradisjonen i årene som kommer. 


Trude & Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.