God påske fra Ullern idrettsforening!

Postet av Ullern Idrettsforening den 26. Mar 2024

Hei alle,

Noen har allerede startet påskeferien, mens noen starter ferien først i morgen. Vi har noen lag som skal spille påskecup og noen drar på treningscamp. Noen tar helt fri, mens andre trener hver dag i påsken. 

Påsken er også tid for å slappe av og refleksjoner. Vi trenger å bli minnet på hvordan vi ønsker at idretten skal være og hvordan vi skal oppføre oss som medlemmer, frivillige, tillitsvalgte, ansatte, utøvere og tilskuere i idretten.

Idretten skal være en inkluderende arena der alle er like mye verdt, føler tilhørighet og opplever gjensidig respekt. 

IMG_5619.jpgGro Hammerseng Edin holder et innlegg på en konferanse Scandic Fornebu 15.03.2024

Ullern Idrettsforening har nylig vært på konferanse om inkludering og bevisstgjøring rundt hets, diskriminering og rasisme. Det er en tematikk som idretten har jobbet med over mange år, men det er viktig at vi alle har et bevisst forhold til dette. Vi har nulltoleranse for hets, diskrimering og rasisme i Ullern idrettsforening og vi må jobbe hele tiden for inkludering, Hos oss så jobber med en visjon om at "vi skal være den positive kraften i vårt lokalsamfunn - en levende og inkluderende møteplass for idrettsglede og samhold gjennom hele livet". Det forplikter og med det så skal alle føle seg trygge på å si ifra om noen opplever hets, diskriminering eller rasisme.

Si ifra til oss!

Vi minner om NIF sine etiske leveregler i sin helhet på deres sider: NIFS ETISKE LEVEREGLER

Ullern idrettsforening er veldig takknemlig for at så mange dyktige trenere, foreldre, lagledere og frivillige står på hver eneste dag for at alle medlemmene våre skal oppleve glede. samhold og mestring! Med det så ønsker vi alle sammen en riktig fin påske.

Mvh Ullern IdrettsforeningKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.