Matias Vedvik deltar på bylagsturnering i Stavanger denne helgen

Postet av Gøril Solheim den 13. Apr 2024


Denne helgen er det bylagsturnering i Stavanger for spillere som er 15 år. Her kom Ullerns Matias Vedvik gjennom nåløyet - og får representere Region Øst i turneringen.


Turneringen er en regional samling for jenter og gutter i 15-årsklassen, og det er de yngste representasjonslagene i håndballen. De som får være med har vært gjennom flere uttak og treningssamlinger. 

Region Øst har 3 guttelag og 3 jentelag som deltar i samlingen, og Matias kom altså videre fra bruttotroppen til nettotroppen som altså er samlet denne helgen. 

Matias spiller på Ullerns G08-lag - og er i tillegg en flott trenerressurs for 2012/2013-laget vårt på guttesiden. G15-laget vårt er en flott gjeng som har holdt sammen i mange år og nå gjennom hele ungdomsskolen. Det er motiverende for spillerne våre å få representere Region Øst i en sånn samling, og Matias ser frem til å konkurrere mot andre talentfulle spillere i sin aldersgruppe.   


Trude Waagan og Henrique Lobos er også på samlingen som trenere for hvert sitt bylag, lagene "Oslo". Lykke til alle tre! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.